Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Tips på en kort väntetid på en Utah DMV

Medan miljontals amerikaner flockas till DMV varje år, tycker några att spendera sin lördag eftermiddag väntar timmar för deras nummer ska anropas. Den Utah Avdelningen för motorfordon hanterar registrering av fordon, körkort och andra drivkrafter relaterade uppgifter. Genom att planera framåt och forska din lokala Utah DMV du kan göra din resa mindre tråkiga. Tid på dagen

Undvik DMV under tider att minska din väntetid. Den första timmen de är öppna och timme innan de stänger kommer att vara mycket upptagen, liksom helgen. De flesta människor besöker DMV när det är convinient för dem, så på väg till jobbet, din lunchrast eller på väg hem är dåliga tider att besöka. Om neccassary överväga att ta ledigt från arbetet för att gå till DMV under en mindre hektisk tid.
Dokumentation

Bring all nödvändig dokumentation med dig. Kontrollera att du har ditt körkort eller ID-kort, liksom all annan dokumentation som behövs för din transaktion. De flesta transaktioner kräver fyra former av identifiering som ditt körkort, social trygghet kort, personbevis eller pass. Kontrollera med din lokala myndighet för att se till att du har rätt pappersarbete. Planera framåt kommer att rädda dig från att behöva göra ett hem resa tillbaka.
Print Out Blanketter

skriva ut och fylla eventuella blanketter som behövs för din transaktion. Den Utah DMV hemsida erbjuder de flesta former och publikationer tillgängliga för nedladdning. Genom att skriva ut och fylla i dessa blanketter i förväg kommer du att spara tid och stress i väntan på DMV. Det kommer också att se till att du har den information som behövs för din transaktion. Om du är osäker på vilken blankett du behöver, kontakta din lokala DMV.
Genomföra transaktioner online

slutföra din transaktion över Internet om möjligt. Vissa ärenden kan hanteras på nätet, till exempel förnya ditt körkort, förnya bilens registrering, beställa personliga skyltar och göra betalningar. De flesta övergångar nätet måste göras i förväg, innan din registrering har löpt ut eller betalningen är förfallen. Om din transaktion kräver dokumentation som ska skickas tillbaka till dig, till exempel klistermärken fordonsregister, se till att du lämnar tillräckligt med tid för att ta emot dem med posten så att du undviker att få en biljett.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79267.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.