Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Vilka avgifter betalar jag när jag köper en bil?

Du hittar ett pris på en bil som du vill, och sedan dealern lägger en massa extra avgifter. Några av dessa avgifter är standard och måste betalas av lagen. Det finns avgifter som återförsäljarna kommer att försöka att glida in i kontraktet att göra sig en extra några dollar. Du bör vara medveten om dessa avgifter och dina chanser att ta bort dem innan du underteckna kontraktet. Anmälningsavgifter

Bil registreringsavgifter är ett belopp som debiteras av staten för att täcka kostnaderna för att registrera bilen, lagliga ägarbevis och registreringsskyltar. Återförsäljare kommer att erbjuda denna tjänst för dig med pengarna går till staten. Du kan också välja att gå ner till DMV eller magistraten själv. Addera Sales Tax

försäljningsskatt påförs av staten på toppen av vad du betalar för bil. Det är ungefär runt 8 procent av det belopp, som högst, men det varierar från stat till stat.
Doc Avgifter

Detta kan vara en avgift som är kopplad till ditt köpeavtal med en återförsäljare försöker bara skaka lite mer pengar ur dig. En handfull stater reglerar denna typ av avgift genom att placera en gräns för det belopp som kan läggas till. Denna avgift kan förhandlas ned eller, om de inte kommer att vika på denna avgift, förhandla försäljningspriset att kompensera denna avgift.
Reklam avgifter

Återförsäljare debiteras av biltillverkare för reklamkampanjer. Dessa avgifter är ett sätt för återförsäljarna att få sina pengar tillbaka för att bekostnad. De flesta kommer att vägra att förhandla eller släppa det priset, men det är verkligen värt att argumentera punkten om de försöker ta ut mer än $ 250. Köpa genom rabatt webbplatser kommer att hjälpa dig att undvika denna avgift.
Återförsäljare Floorplan Assistance

Återförsäljare kan ta ut en avgift, gömd under parollen ett par olika namn, vilket är syftar till köparen att hjälpa återförsäljare i avgifter han måste betala till biltillverkare för att ha bilarna på sin lott. Detta bör vara återförsäljarens bekostnad, inte din, och bör förhandlas ur kontraktet.
Återförsäljare Prep

Detta är en avgift ibland ut av en återförsäljare för att ta plasten från sätena och städa bilen för att göra det lätt för dig att köra. De kan ta ut hundratals dollar för vad är bara ett par timmars arbete. Återigen förhandla ned, eller borta, denna avgift.
Shipping And Drive Off Deposit
p Det finns en avgift för att få din bil levererad till dig. Denna tjänst kostar återförsäljaravtalet tid och resurser, men priset kan förhandlas ned för att återspegla deras utgifter. Se till att de inte bara försöker göra mål extra vinst. En drive-off insättning är en avgift som tas ut av vissa återförsäljare för människor att plocka upp sina egna bilar. Om återförsäljarna vägrar att släppa eller förhandla denna falska laddning, då hotar att dra sig ur avtalet undertecknas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78990.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.