Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Så att köpa en ny bil av staten

Det finns ingen regel som säger att du måste köpa en ny bil i din hemviststat. Du kan korsa statsgränser att hitta en bättre affär på en bil om du vill. Processen är mycket likt att köpa en bil i din egen stat. Men tänk på att du fortfarande måste betala gällande moms på transaktionen till den stat där du gör inköp för att registrera bilen. Instruktioner
betala kontant
1

Resor till out-of-state återförsäljare (eller privatperson) och besluta om den bil som du vill köpa. Informera försäljaren att du befinner dig i en annan stat och ge din fulla out-of-state-postadress så att han kan fylla ut den officiella pappersarbete därefter.
2

Skriv i köpeavtalet (köpebrev) , betala kontant för bilen (inklusive moms om det är på ett återförsäljaravtal --- om vid en privat säljare du betala moms på ditt lokala DMV kontor), och vänta på återförsäljaren eller säljaren att underteckna titeln över till dig. Säljaren kommer att ge dig en tillfällig etikett så att du kan köra bilen tillbaka till ditt tillstånd. Om han av någon anledning inte kan, såsom i fallet med en privat säljare i en annan stat, kan du ordna att ha bilen bogseras till ditt hem.
3

Ta ut -of-state titel och en kopia av köpeavtalet i din lokala utrikesdepartementet av motorfordon (DMV) för att bevisa att du har betalat moms i den andra staten. Ge ditt körkort och försäkringsbevis samt. Fyll i ursprungliga form inskrivningsdag att registrera bilen i det tillståndet och betala eventuella avgifter. Du får dina tallrikar (för din egen stat) och den nya titeln, återutgiven för din egen stat, med posten.
Finansiering Bil
4

Review och signera finansieringsavtal med återförsäljare i tillägg till din köpeavtalet. Placera en kontant deposition som krävs enligt avtalet. Den största skillnaden mellan detta arrangemang och betala kontant är att finansieringen bolaget kommer att få out-of-state titel. Du kommer att få temporära taggar så att du får tid att registrera bilen.
5

köra bilen tillbaka till ditt tillstånd och vänta några dagar för återförsäljare eller finansbolag att skicka titeln till din statens DMV kontor. Ditt tillstånd kommer att förnya och skicka bilen titel till finansbolaget.
6

Besök DMV för att registrera bilen som beskrivs i steg 3 i den första sektionen --- den enda skillnaden är att du vann 't har titeln i handen. Informera företrädaren att din bil är finansierat och tillhandahålla en kopia av din försäljning och finansieringsavtal. Ditt hem statens DMV behandlar registrering och skicka dina tallrikar så snart titelinformation verifieras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78711.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.