Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur hitta bilfinansiering med en mycket dålig kredit historia

Du kan skapa egenfinansiering med mycket dåliga krediter för att köpa en bil, men räkna med att lägga en stor summa pengar ner och betala en hög ränta. Om traditionell finansiering är ouppnåelig, köp-här-betal-här massor är ett alternativ. Oavsett var du ska finansiering, bör du ha dina uppgifter för att pengar lägga ner och tid att spendera på att söka efter din långivare. Instruktioner
1

Få din kredit rapport för att få en förståelse för din kredit historia och värdering (se Resurser). Många människor har olika åsikter om vad som "dåliga" kredit är. Långivare anser kredit historia bortom en kredit värdering. Ta reda på om dina misskötsel åldras, eller flera år gammal, och om du har revolverande kredit, till exempel ett kreditkort eller lån, som är i god status. Utöver kreditrisk, långivare överväga tid på adress och med arbetsgivare samt årliga bruttoinkomst. Två år eller mer på jobbet och på din hemadress är önskvärda av långivare. Dessutom är skuld till inkomst-förhållanden beaktas. Detta avser den summa pengar du har att komma in kontra pengar som du är skyldig varje månad. Långivare titta på din inteckning eller hyra betalning samt alla andra betalningar till långivarna för att avgöra om du har tillräckligt med pengar för att betala för en bil lån. Någon som är bosatt på en adress mindre än ett år med bara flera månader på en lågbetalda jobb är osannolikt att få ett lån utan en hel del pengar ner, även med god kredit.
2

Bestäm hur mycket pengar du kan lägga ner mot ett fordon. Oavsett om du går till en återförsäljare eller till en buy-här-betal-här mycket, behöver du pengar ner med dåliga krediter. Köp-här-betal-här partier är oftast mer generösa med mängden pengar ner krävs, medan återförsäljarna, som använder traditionella finansiella metoder, kan kräva så mycket som 40 procent av fordonets värde.
3

Kontakta en stor återförsäljare, som vanligtvis arbetar med många banker, och förklara din kredit problem. Du kan ringa för att spara tid eller besök personligen. Låt återförsäljaren köra din kredit innan du tittar på bilar. Om dealern har en bank som kan hjälpa, är det i dess intresse att använda den. Räkna med att bli tillfrågad om pengar till en handpenning, och låt dealern företrädare vet vad du har råd. Dealern företrädare kan ringa till banken för att se om ett lån är möjligt för dig. Banken kan enas om att finansiera eller komma med en räknare erbjuda. En disk erbjudande kan innefatta mer pengar ner eller strikta riktlinjer fordon som begränsar år och körsträcka. Om du får ett godkännande på återförsäljare, är din sökning för finansiering klar.
4

Genomför en sökning på Internet för "dåliga lån kredit auto" för att hitta en nationell långivare som kan arbeta med dig om återförsäljaravtalet kan inte hitta dig en långivare. Du kan lämna in en ansökan inom några minuter. Du kan se en disk erbjudande, eller få ett godkännande baserat på strikta riktlinjer. Du måste ge denna långivaren med bevis på inkomst, bevis på uppehållstillstånd och eventuellt få informationen under flera års tid.
5

Gå till en buy-här-betal-här-mycket att diskutera dina alternativ om du inte kan få finansiering genom en traditionell långivare. En buy-här-betal-här mycket inte basera ditt lån på din kreditvärdighet. Du kommer antingen att få en hög ränta eller betala mer för en bil än vad du skulle någon annanstans.
6

Hitta en cosigner. En cosigner med bra kredit kan lösa din finansiering dilemma. Om du kan hitta en cosigner, kan du vara berättigad till låga räntor och låga utbetalningar. En cosigner kan vara någon du känner, men eftersom cosigner är helt ansvarig för en missad betalning eller utmätning, kan du finna att hitta en är svårt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78749.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.