Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur får man en avdelning Replacement Vehicle

Om du äger ett fordon , vid någon tidpunkt är det möjligt att titeln skulle gå förlorade, stulna eller förstörda och måste bytas ut . Lyckligtvis är det relativt lätt. I delstaten Ohio , till exempel, är fordonets titlar utgivna av titel kontorister i länet där ägaren är bosatt . En ersättare fordon titel kan erhållas , men ägaren eller innehavaren av panträtten på fordonet måste fylla i ansökan . Förfarandet för att erhålla en ersättare titel varierar något från land till land . Kontakta din lokala byrå av motorfordon för särskilda krav i ditt område . Instruktioner
1

Hitta din lokala titel kontor . En förteckning över platserna finns på de flesta byrå eller avdelning av motorfordon webbplatser .
2

Fyll i en ansökan om ett duplikat Certificate of Title . En avgift , bild identifiering och registrering av fordon krävs när du lämnar in den ifyllda ansökan till din statens motorfordon avdelning . Dessa program är lätt tillgängliga på de flesta DMV webbplatser och även på det lokala DMV kontoret .
3

tillbaka den ursprungliga titeln till institutionen för motorfordon , om det visar .
< br > Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79114.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.