Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Skaffa en bil med en Business EIN

Köpa en bil i namn av en verksamhet är mycket lik köper en i ditt eget namn, förutom att du använder ditt Employer Identification Number (EIN). Fördelarna med att köpa ett fordon under ett firmanamn är många och inkluderar skatt nedskrivningar, personligt ansvar och skydd för din personliga kreditvärdighet. Instruktioner
1

Skaffa ditt EIN. Om du är en start-up företag, måste du skaffa ett EIN av flera skäl, inte minst som är arkivering företagens skattedeklarationer. Det kommer också att du kan öppna krediter och bankkonton, samt tillgångar inköp som en bil i namn av verksamheten. Om du ännu inte har ett EIN, kan du ansöka online via Internal Revenue Service (se Resurser). Om du redan har ett EIN, skriv ner det och ta den med dig till bilhandlare.
2

Bestäm rätt bil för dina behov. Detta är exakt samma sätt på vilka du skulle välja en egen bil. Välj vad som är rätt för dig och vad som är rätt för din verksamhet.
3

Förhandla köpet av bilen. Om bilen är ny, begagnad, på en hel eller köpts från en privat säljare, är köp förhandling densamma. När priset är fast och kredit har inte körts (om du finansiering), och sedan informera säljaren om att det kommer att köpas i namn av verksamheten. Säljaren kommer då be om EIN av verksamheten (om det var en personlig köp, skulle säljaren i stället be om ditt personnummer).
4

Registrera bilen i namn av verksamheten . Om du köper från en återförsäljare, nödvändig information, inklusive ansökan om taggar registreringsskylt och registrering, kommer att införlivas i den vanliga återförsäljare köpeavtalet. Om du köper från en privat säljare, se till köpebrev är i namn av verksamheten. Eftersom privata försäljningen är mindre formella, bör du också se till att det EIN visas på köpebrevet (vanligtvis direkt efter namnet på verksamheten). Ta sedan köpebrevet till den lokala Department of Motor Vehicles (DMV) för att åstadkomma en korrekt överföring av fordonets registreringsbevis till namnet på verksamheten.
5

Håll alla dina poster. Se till att du håller köpeavtal eller köpebrev för din bokföring företagsbeskattning. Omsättningsskatt avdragsgill på bolagsskatter liksom flera andra associerade "hits" och avskrivningar. När skatt säsong rullar runt, se till att du presenterar köpet pappersarbete att din skatt professionell för att säkerställa att du får rätt företagens avdrag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78466.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.