Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en bil med en uppochnervänd Trade-In

En uppochnervänd bil är en som har en payoff som överstiger dess andrahandsvärde. Beroende på skulden, kan du behöva lägga pengar ner eller vänta tills du har värdet på bilen innan handeln. Värden

Innan du försöker att handla i en uppochnedvänd bil, känna dina värderingar. Ring din bank och ta reda på din payoff belopp. Be för per-diem, eller räntebelopp läggs dagligen (tillsätt detta till payoff belopp varje dag). Gå till en bedömning webbplats, såsom Edmunds, NADA eller MSN Autos, för att avgöra din rätt handeln värde. Kontrollera mer än en plats, eftersom värdena avviker. Kom upp med en median på värden som tillhandahålls av webbplatser. Se till återförsäljaren du arbetar med är att ge dig rätt värde för din bil. Räkna ut om du kan komma med skillnaden i värde och lånebeloppet för att underlätta processen.
Överväganden

Eftersom bankerna bestämmer lån till värdet nyckeltal (en procent av bilens värde som du kan låna baserat på kreditrisk), kan du behöva lägga pengar ner. Om du är godkänd för 100 procent av det nya fordonets värde, måste du hitta en ny bil som är reducerad i pris under värdet och betala av balansen skulden på bilen efter handeln beloppet. Om du bara godkänd för 60 procent av värdet, måste du skapa tillräckligt med kapital i bilen under tiden innan du säljer på egen hand eller handel. Antingen förbättra din kredit eller komma med skillnaden i värde för att handla i det här fallet. Om man arbetar med en bilhandlare, kan han låta dig veta ditt lån till värdet förhållande.
Varning
p Om du kan få godkänt utan att lägga pengar ner, köpa garanterat Bilförsäkring skydd. GAP försäkring täcker det "gap" mellan vad du är skyldig på din bil och vad försäkringsbolaget bestämmer eftersom bilens värde i händelse av en förlust, vilket är sannolikt mindre än din lånebeloppet eftersom du överförda pengar. Fråga din långivare eller återförsäljare för mer information.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78862.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.