Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man handlar en Corvette

Chevrolet webbplats ger köparna möjlighet att anpassa funktioner i 2011 Corvette. Webbplatsen ger en köpare att välja typ av modell, trim funktioner, färg och inredning och alternativ exteriör. Ett postnummer kontroll kommer att ge information om korvetter med de efterfrågade funktionerna i området den inmatade postnumret. Model Type

2011 Corvette är tillgänglig som en coupé, cabriolet, Grand Sport, Z06 och ZR1. Grand Sport finns även som en cabriolet.
Trim alternativ

trim finns alternativ som paket. Köpare kan antingen välja bland populära paketen andra har valt eller väljer en av sina egna.
Exteriöra tillval

Exteriör inkluderar val av hjul, paket tak och spoilers. Köparna kan också välja färg färg från ett urval av 10 olika färger.
Interior Alternativ

Interiör alternativ kan innefatta klädsel, pedaler och ljud val.


Powertrain Options

En köpare kan välja mellan en manuell eller automatisk sexväxlad växellåda. Ett dubbelt avgassystem prestanda Funktionen kan också tillsättas.
Shopping Slutförande

val görs, kommer webbplatsen att hålla en löpande summa av MSRP priset på fordonet. När ett postnummer har lämnats, kommer webbplatsen att uppgå också antalet fordon i området som uppfyller de kriterier som har angetts. När detta är gjort kan en shopper begära en offert. Webbplatsen kommer att sätta köparen i kontakt med en certifierad återförsäljare i området för att slutföra köpet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79032.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.