Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Vad är en dockningsstation avgift när man köper en bil?

Vi har alla hört bilen kommersiella där speakern rabblar ett hundratal villkor rätt i slutet av fläcken. Du vet, den del där det låter som den hastighet-talar mästerskap. En avgift som nämns är "doc avgift," vilket är en avgift som du betalar när du registrerar de sista papper på din nya bil. Dockning Fee Defined

Websters definierar en "dockningsstation avgift" som ett substantiv som betyder en avgift som tas ut för ett fartyg att använda en docka. I en värld av bilförsäljningen tar dock termen på en helt annan innebörd.
"Doc avgifter" och "avgifter Destination"

När du köper en ny bil, den "Doc avgiften" faktiskt hänvisar till dokumentationen avgift som inkluderas i den slutliga pappersarbete. I auto försäljning, är den "dockning avgiften" mer känd som destination avgift, vilket är avgiften för bilens resekostnader. Dictionary.com hänvisar till destinationen avgiften som en avgift läggs till priset av ett nytt motorfordon för att betala för frakten av bilen till den återförsäljare från tillverkaren.
Är din statligt reglerad?

Vissa stater som Illinois och Kalifornien har satt ett tak på "doc avgiften," medan andra stater som Florida har ingen gräns för hur mycket bilhandlare kan debitera per bil. Ett sätt att ta reda på om ditt tillstånd reglerar dess "doc avgift" på ett nytt bilköp är att kontakta din statens justitieminister. Om ditt tillstånd inte reglerar "doc avgiften," då finns det utrymme för svängrum vid köptillfället. Om ditt tillstånd reglerar denna avgift, dock lär du dig det exakta beloppet du ska betala och om din auto återförsäljare följer statens lagar.

När det gäller att köpa en bil, den "doc avgiften" är en oundviklighet. Se till att lägga till denna avgift till din totala budget när du köper din nästa bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78818.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.