Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

2004 GMC Yukon XL Denali Alternativ

General Motors marknadsförde 2004 GMC Yukon XL Denali som en full - size SUV med många vanliga funktioner . Som ett resultat, det fanns bara fyra alternativ som är specifika för fordonet : power glas taklucka , baksätet DVD underhållningssystem, mellersta sätesraden hink och ett navigationssystem . DVD-system och Power glastaket

extra DVD -systemet består av två sju - tums skärmar , var och monteras på baksidan av en front - säteshuvudstöd . Varje skärm levereras med hörlurar , och det finns en video spelande enhet . 2004 var det första året att DVD -systemet och makten glastaket kan beställas tillsammans .
Middle - Row skålade säten och integrerat navigationssystem

Standarden säte i den andra raden är en bänk . Ju mer bekväm dubbla skålade säten sittplats bara en , är uppvärmd , svivel , och luta dig tillbaka . Navigationssystemet kom i ett paket med radio och CD-spelare .
Andra alternativ

GMC gjort andra alternativ finns , men de är mindre specifika för Denali . De inkluderar stöldskydd , ett batteri och motorblock paket värmare , flash vakter och grillen eller bakljus guard , en nödsituation kit, och en hake för montering av en cykel eller skidhållare .
< br >
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79037.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.