Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en bil i Toronto

Att köpa en bil kan vara en svår uppgift oavsett stad där inköpet görs. Torontos storlek kan göra det skrämmande, men det kan också erbjuda oändliga möjligheter att få rätt bil till rätt pris. Innan du trycker på återförsäljare, överväga din budget och behov fordon. Gör en kort lista över de märken som erbjuder det du letar efter. Bestäm dig fram om du köper ny eller begagnad kommer att möta dessa behov. Saker du behöver
Financial miniräknare
Visa fler instruktioner
1

Känn din budget när man köper en bil, och vad utbudet är för månadsbetalningar. Glöm inte att lägga månatliga kostnaderna för bränsle, försäkring och underhåll. Budgeten kommer att styra din sökning efter en viss typ av fordon och varumärke
2

Lista dina behov och skäl för att köpa en bil för att avgöra vilken typ av fordon att titta på:. SUV, minivan, lastbil, etc. Tänk på körsträcka miniräknare skrivit på nya fordon för att bestämma dina potentiella gas kostnader, både för staden och landsvägskörning. Om "grön" är viktigt för dig och din budget kan stödja det, överväga hybrid alternativ.
3

Gör din forskning. Använd tillgängliga resurser som Internet, telefon eller besök återförsäljare utställningslokaler att ta reda på mer om fordonen. Vet priset på varje fordon och eventuella rabatter som erbjuds. Var medveten om säkerhetsstandarder och påminner om de fordon som du funderar på. Prata med säljarna om varje fordon och dess standardutrustning, liksom tillgängliga uppgraderingar och garantier.
4

Provkör alla bilarna innan du bestämmer dig. Innan du lämnar återförsäljaren mycket, sitta i de olika platserna och överväga komfort, utrymme och säkerhet funktioner. I förarsätet, fastställa korrekt positionering och ryggstöd. Titta på konsolen, speglar och framrutan för att se till att du har fri sikt till alla sidor av bilen. När provkörning, prova så många olika vägar situationer som möjligt.
5

Bestäm vilken bil att köpa. För att slutföra en affär på en ny bil, kommer försäljaren utarbeta erbjudandet, inklusive pris, handpenning, uppgraderingar, garantier och andra förhandlade extramaterial. När detta är godkänt, säker finansiering, underteckna erforderliga avtal och komma överens om ett leveransdatum. Vid leverans kommer dealern ger ägande papper och licensinformation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78968.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.