Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en Limo för privat bruk

En limousine kan vara en "utsträckt " sedan, eller ens en sträckt SUV eller Hummer , och gör inköp är inte mycket annorlunda från att köpa en vanlig bil , med undantag för den högre kostnaden . Urval

Välj den typ av limousine du önskar --- en sträckt sedan eller SUV --- och år , märke och modell . Granska de partier eller listor av limousine återförsäljare för att visa tillgängliga val .
Kostnad

Pris limousinen innan köpet , för att avgöra om det passar i din budget . En ny limousine kan kosta $ 75.000 eller mer , medan en begagnad kan kosta så lite som $ 15.000.
Privat eller återförsäljaren

Bestäm hur ni kommer att göra köpa --- från en privat ägare eller från en limousine återförsäljare . Gör inköp från en privat ägare kommer typiskt vara en kontant affär , medan finansieringen av limousine och köpa en förlängd garanti kommer att bli enklare från en återförsäljare .
Köp

Pay för limousine , och registrera den i ditt namn . Om du köper från en limousine återförsäljare , kan du få finansiering , en garanti och andra alternativ , bland annat färg , precis som du gör med en vanlig bil eller SUV .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79231.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.