Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Lägga till någons namn när Refinansiering en bil

Den bästa anledningen att refinansiera en bil lån är att få en mer attraktiv ränta än din nuvarande. Andra skäl för refinansiering en bil lån är att ta bort ett samarbete signerat eller lägga till ett nytt namn till ett lån för finansiering. Instruktioner
1

Hitta ett företag som är villiga att refinansiera din bil lån. Du kan refinansiera med ett lån via din bank, kreditkortsföretag eller bilfirma.
2

Gå till lånet byrå som kommer att hjälpa dig att refinansiera din bil. Se till att fråga direkt om en ny sökande eller co-signer kan läggas till det nya lånet. Staterna varierar i sina restriktioner för samarbete undertecknarna. Co-undertecknarna vanligtvis krävs för att leva i samma skick som lånet sökande och att vara äldre än 18. Vissa stater kräver att co-signer vara en familjemedlem.
3

leta efter några dolda serviceavgifter. Vissa auto finansbolag kan innefatta en extra avgift för att lägga till ett nytt namn till lånet.
4

Ha det samarbete signerat gå med dig att fylla i ny-lånet pappersarbete. Om samarbete signerat är en make eller förälder, kan du ge ekonomiavdelningen agenten relevant information som behövs för att köra en kreditkontroll på co-signer. (Se referenser.) I samarbete signerat kommer att skickas pappersarbete att underteckna och återsända. Fyll i alla papper arbete för att slutföra din nya lånet
5

. Det nya namnet kommer att läggas till lånet användas till att refinansiera din bil. Tänk på att du även kan lägga till eller ta bort en co-signer från ditt förflutna lån innan den betalas ut av det nya lånet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78525.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.