Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man ansöker om en ny bil titel i Michigan

Om du har köpt en ny bil eller helt enkelt tappat titeln för din bil , kan du enkelt få en ny bil titel i Michigan . En bil titel utgör rättslig ägarbevis för ett fordon . Den Michigan statssekreterare hanterar alla fordon titlar för staten . Det finns kontor för Michigan statssekreterare ligger i hela staten . Varje kontor har förmågan att ta nya applikationer bil titel och utfärda en ny bil titel . Saker du behöver Arkivfoto Proof identifiering
bilägande
Visa fler instruktioner
1

Använd Branch Office Locator på Michigan statssekreterare webbplats ( se resurser ) för att hitta din lokala bankkontor .
2

Ta ditt foto -ID och bevis på bilägande till ditt lokala bankkontor . Bevis på ägande kan vara ett köpebrev , en tidigare registrering eller föregående titel .
3

Fyll i en ansökan om en ny titel i Michigan statssekreterare kontor . Ge den ifyllda blanketten till expediten med din avgift betalning . Som av mars 2010 , är avgiften för en Michigan titel $ 15. Det finns en extra $ 5 för omedelbar titel tjänsten om du behöver titeln på plats . Om titeln är för en bil du just köpt , är det också föremål för en 6 procent använder skatt . Försäljning mellan nära anhöriga är skattefria .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78656.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.