Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en bil i College

När du går på college, kanske du upptäcker att ha friheten att åka vart du vill är spännande. Om du inte vill använda kollektivtrafiken, till forskning bilar avgöra om du har råd att köpa en. Om du köper en ny bil, måste du komma med en månatlig betalning. Om du inte har ett jobb, köpa en begagnad bil med ditt sparande är ett idealiskt sätt att gå. Att köpa en bil är inte bara om att välja märke eller modell, men även om kostnaden. Saker du behöver
Budget
Visa fler instruktioner
1

avgöra om du har budgeten för en bil. Om du har ett jobb, hur mycket av din månatliga lönecheck kommer att gå till bilen betalning. Om du inte arbetar, hur mycket av dina besparingar kommer att tas upp vid det ursprungliga köpet och månatliga försäkring eller underhållskostnader. Inköpskostnaden för din perfekta bilen
2

Research. Nya bilar kommer inte att kräva så mycket underhåll som äldre bilar, men kommer att kosta mer i första hand.
3

Kontrollera din kredit värdering med hjälp av en gratis online-checker. Om du har en bra kredit värdering, kommer du att få bättre finansieringsmöjligheter priser. Om du har begränsad kredit, kommer din ränta vara högre --- vilket innebär att du kommer att betala mer ränta på en bil än någon med en god kreditvärdighet.
4

Titta in bilförsäkring alternativ. Läggs till dina föräldrars försäkring är ett billigare alternativ, men du kan få din egen försäkring. Tack vare din unga ålder, kommer försäkringspremier vara högre, så ha det i åtanke när man fastställer budgeten.
5

Plan på årliga kostnader som oljebyten, registrering och platta förnyelse. Detta måste vara listat i din budget när man köper en bil på en begränsad inkomst medan i college.
6

Besök bilen mycket att kolla bilar som du gillar och som passar inom din budget. Fråga säljare för en provtur för att se om ditt val är bekväm att köra. Titta på bil betyg på Internet, för att se feedback från andra som har köpt bilen.
7

Välj den bil du vill köpa, och underteckna nödvändiga papper på kredit godkännande. Du kan behöva en förälder att co-skylt med dig, på grund av en brist på krediter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78745.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.