Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur får man en ny VIN

Alla fordon har en one-of-a-kind identifikationsnummer kallas fordonets chassinummer (VIN). I alla fordon tillverkade efter 1981 är VIN 17 siffror långa och består av både alfa-och numeriska tecken. En bilens VIN typiskt etsas in en metallplatta som sitter på insidan av bilens dörrkarmen, innanför brandväggen eller på motorblocket. Om din bils VIN plattan förstördes, är det möjligt att erhålla en ersättare. Instruktioner
1

Leta bilens VIN plattan. Konsultera instruktionsboken om du inte vet var FIN-plåten. Om VIN är fortfarande läsbart, registrera VIN. Också spela in bilens märke, modell, färg, år och registreringsnummer.
2 polisen eller DMV kan behöva verifiera en VIN platta förstörelse.

Skaffa bilens titel. Titeln visar bilens VIN. Numret på VIN plattan och numret på titeln måste matcha. Om din bil är finansierat, har banken som håller ditt lån bilens titel, kontakta den för att få en kopia av titeln
3

Kontakta din statens avdelning för motorfordon (DMV). att få specifika instruktioner om hur du skaffar en ersättare VIN. Krav varierar från staten. Många stater kräver att en polis verifierar ett fordons VIN förstördes för att förhindra bedrägerier. I vissa stater, kan en DMV tjänsteman utföra kontrollen.
4

Ta all nödvändig dokumentation till områdets DMV kontoret för att slutföra pappersarbetet som krävs för att få din ersättning VIN. Den dokumentation som krävs omfattar bilens titel, din identifikation som innehåller ett fotografi och rapporten verifiera VIN plattan förstörelse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79264.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.