Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur får man en bil om du bröt med Bad Credit

I en dålig ekonomi, många människor är utan arbete och bröt. Dessa människor kan finna det svårt att få en bil utan pengar, och med dålig kredit kan göra det ännu svårare. Lyckligtvis är det inte omöjligt att få en bil om du är pank och har dålig kredit, om du vet var du ska leta efter pengarna. Instruktioner
1

Fråga familjemedlemmar och nära vänner för ett personligt lån. Om du är en pålitlig person som helt enkelt föll på hårda tider, är det troligt att någon nära dig kommer att vilja hjälpa genom att göra dig ett personligt lån som du kan betala tillbaka när du får tillbaka på fötterna. Om att ta ett lån från en släkting eller vän, se till att villkoren för återbetalning är mycket tydligt preciseras för att undvika motsättningar ner linjen.
2

Ta reda på vad din kredit värdering är. Du kanske tror att din kredit värdering är mycket värre än det faktiskt är. Du kanske upptäcker att även med en poäng i den låga 600s, är det möjligt att få godkänt för en bil lån. Du kan ta reda på vad din kredit värdering är genom att ringa tre kreditbyråer --- TransUnion, Equifax och Experian --- eller gå till deras webbplatser. Alternativt, kan du registrera dig för en tjänst som ger dig alla tre kreditupplysningar och poäng på en gång, till exempel CreditReport.com.
3

försöka säkra ett billån. Använda en online tjänst som Utlåning Tree eller E-lån som lämnar din information till många långivare samtidigt och skickar dig information om långivare som är villiga att godkänna dig är mest tidseffektivt. Vissa långivare specialiserade på billån för dåliga krediter låntagare. Dock vara beredda att betala en hög ränta. Du kan också prova att gå till din lokala bank eller credit union för att se om de skulle vara villiga att godkänna dig för ett billån.
4

Be någon nära dig att cosign på en bil lån om du har problem att få godkänt. En förälder eller annan nära anhörig kan vara villiga att göra detta åt dig. Den cosigner bör ha god kredit och inkomst. Se till att låta personen cosigning för du vet att du uppskattar vad de gör och att du kommer att vara ansvarig för att betala tillbaka billån, eftersom de kommer att fastna med skulden om du standard på det.

5

Besök din lokala skroten om allt annat misslyckas. Många människor bärgning bilar från skräp varv som, samtidigt, inte i vacker form, kan göras användbara igen med lite armbåge fett. Detta är ett bra alternativ om du är mekaniskt benägna, annars kommer du troligtvis att behöva punga ut en hel del pengar för att göra en skräp användbar yard bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78723.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.