Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man fyller i ett Ohio Certificate Automatisk överföring av avdelning Notarius

När en bil överlåter äganderätten, ett intyg om titeln måste åtfölja överföringen att göra det giltigt. I Ohio, kan titlar överlåtas eller överföras mellan människor, det dokument som används för att verkställa överföringen kallas en "Tilldelning av en Ohio avdelning." För att undvika bedrägerier och situationer där ägaren misrepresents vissa omständigheter, måste tilldelningen av titeln skall undertecknas i närvaro av notarius publicus. Dokumentet är sedan attesterat. Instruktioner
1

Ge grundläggande information om överföringen i den övre delen av dokumentet. Slutför den övre delen av dokumentet genom att skriva datum för överlåtelsen, priset ges för överföring och utskrift förvärvarens namn och adress på lämpligt sätt. Om säljaren är en mindre, kolla på "Ja"-rutan på höger sida av dokumentet.
2

Skriv körsträcka på vägmätaren i bilen vid tiden för överlåtelsen på de sex lådor ligger i "vägmätaren Certification" avsnittet. Om körsträcka överskrider de mekaniska gränserna för bilen, markera kryssrutan till vänster sida av den nedre delen av vägmätare Certifiering del av ansökan, om mätarställningen är inte den faktiska sträckan som bilen, markera rutan på den högra sidan av detta avsnitt.
3

Kontrollera lämpliga rutor under vägmätare Certifiering avsnittet om bilen var en före detta polis bil, taxi eller översvämning fordon.
4

Ta dokumentet till en Ohio notarius publicus. Säljaren måste underteckna dokumentet i notarius publicus närvaro. Notarien kommer sedan fylla i uppgifterna under säljarens underskrift.
5

fylla i ansökan om Certificate of avdelning. Köparen måste fylla den nedre halvan av formen genom att tillhandahålla den information som krävs på varje tom rad. Information inkluderar typen av ansökan, köparens namn och adress, köpeskilling och information om tillståndet i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78875.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.