Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Bidrag för inköp av en bil

Du kanske har beslutat att du behöver en ny bil för att ta sig till jobbet eller skolan, men du är osäker på hur du kommer att kunna ha råd med en. Om du har begränsade medel för att köpa en bil, det finns flera resurser för att hjälpa dig. Det finns organisationer som donerar begagnade bilar och lämnade rabatter på inköpspriset. Dessutom, statliga och kommunala program bevilja bidrag för privatpersoner att köpa bränslesnåla miljöbilar. Möjlighet Bilar Till Salu

Opportunity Bilar är en organisation som tillåter ägarna att donera sina fordon. I sin tur, mer än 150 ideella organisationer tillhandahåller bilar till privatpersoner för en reducerad köpeskilling, eller i vissa fall gratis. Detta program har som mål att ge bilar till låglöneländer familjer och ekonomiskt behövande individer att upprätthålla sysselsättningen. Besök Opportunity Cars hemsida för att hitta ett program nära dig.

Opportunitycars.com
Good News Garage

Lutheran Social Services körs programmet Good News garage. Till skillnad från andra program för donation, Good News Garage reparerar sina bilar innan de säljs. Programmet ger $ 1.500 till $ 2.000 till hjälpa individer att köpa begagnade bilar. Goda nyheter Garage reparationer och säljer begagnade bilar på marknaden till ett nominellt pris $ 3500 och högre. Good News Garage garanterar att bilar som köps med bidraget kan pågå från 12 till 18 månader med underhåll. Program kan hittas i Rhode Island, Vermont, Connecticut, New Hampshire, Massachusetts och några andra stater.

877-448-3288

goodnewsgarage.org


Hjul till arbete

Hjul to Work är ett program som drivs av Good Will Industries. Good Will accepterar donerat bilar och ger dessa fordon just ett lägre pris. Deltagare som kvalificerar sig för dessa prisvärda och tillförlitliga bilar måste visa ett behov av transport och tillräcklig finansiell stabilitet för att behålla bilen. Dessutom måste individerna ha sex till 12 månader av nuvarande anställning, ha en remiss från den lokala avdelningen av sociala tjänster och har inget läkemedel eller kränkningar trafik. Efter att ha fått bilen, måste de behålla sin anställning. För mer information, kan du kontakta din lokala Good Will lagra.

Good Will Industries, Inc.

Headquarters

15810 Indianola Dr

Rockville, MD 20855

1-800-742-0187

goodwill.org
Alternative Fuel Vehicle (AFV) och Aternatie Rabatter Fuel
< p> Den Illinois Naturvårdsverket och Chicago rent Städer fonder koalition Alternativ Fuel Vehicle (AFV) och Alternative Fuel rabatt program. Detta program ger upp till $ 4000 för inköp av grön eller alternativa bränslen bilar. Bilar måste använda en rätt bränsle för att vara berättigade till bidraget. Korrekta bränslen inkluderar diesel blandningar med 20-procent biodiesel, propan, E85, el och vätgas. Endast elhybridbilar säljs i Illinois återförsäljare kommer att övervägas för rabatten. <

Illinois Naturvårdsverket

217-546-5007

epa.state.il.us br>
Kalifornien, omVacaville Alternative Fuel och avancerade fordonssystem och infrastruktur Grant

Staden Vacaville i Kalifornien ger bidrag för individer att köpa nya batteridrivna miljöbilar, plug- in hybrid miljöbilar och naturgas (CNG) fordon. Till exempel ger programmet dig att köpa eller leasa en Honda Civic GX till reducerat inköpspris. Kontakta staden Vacaville för en exakt procentsats för dina omständigheter.

707-448-5245

cityofvacaville.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78912.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.