Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur att beräkna vad en bil är värd

I dagens samhälle, fordon är den näst största inköpen amerikaner gör. Fordon är skyldiga att tjäna många syften bortsett från enkla transporter. Upptäck vad som möter dina behov, så bekanta dig med marknadsvärdet på de fordon som intresserar dig. Oavsett om du säljer eller köper, beräkna värdet av fordonet för ditt val är långt enklare än du kanske tror. Instruktioner
en

Bestäm år, märke och modell på fordonet. Dessa är de tre viktigaste bitar av information för att avgöra fordonets värde.
2

Hitta den typ av alternativ fordonet har. Fordonets värde beror dels på vilken typ av optioner paket fordonet bär. Lyx paket ökar vanligtvis värdet mest, men andra paket ökar bilens värde samt.
3

bestämma om någon eftermarknaden alternativ har lagts till fordonet. Alternativ såsom färg jobb, extra prylar eller funktioner, och fälgar också kan påverka värdet av ett fordon.
4

använda en online-kalkylator fordonets värde för att avgöra fordonets värde. Webbplatser för Kelly Blue Book och Edmunds har sådana verktyg, som gör många online bilförsäljningen webbplatser.
5

Hitta ett fordon värden bok på biblioteket. Biblioteket har typiskt en sektion i facklitteratur tillägnad reparation, underhåll och allmänna auto information. I det här avsnittet kan du också hitta böcker som detalj marknadsvärdena på fordonen under ett visst år intervall. Dessa böcker är en utmärkt resurs, även om biblioteket inte kan ha aktuella utgåvor. Tänk på att böckerna inte heller kan tillåta eftermarknaden alternativ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78459.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.