Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Vilka är fördelarna och nackdelar med hyra en bil Vs. Köpa?

Är du shopping för en ny bil? Kanske du undrar om du ska hyra eller köpa en bil. Inköp och leasinglån finns två sätt du kan finansiera ett fordon. Det finns fördelar och nackdelar för antingen beroende på din situation. När man fattar beslut om att hyra en bil kontra köpa, bör du överväga din budget och hur länge du planerar att köra bilen. Kostnad och nackdelar

När du köper en bil, är du köper den för det totala värdet. När du hyr en bil som du bara betalar för värdet av fordonet för den tid på din hyra. Fördelarna med leasing, i fråga om kostnader, såsom lägre löner för en kort tid. Bil betalningar när man köper en bil är ofta högre än hyresbetalningar och lånet kan omfatta fler år. Nackdelar med att hyra en bil är att betala ytterligare avgifter när du kommer tillbaka bilen, och förlora bilen när dina betalningar har slutförts. När du köper en bil, får du behålla den efter att alla betalningar görs och du kan bli skuldfri tills du bestämmer dig för att köpa en annan.
Fördelar och nackdelar med hyra en bil

Leasing en bil oftast kräver att du har en hög kredit värdering i syfte att dra nytta av den lägre handpenning och månatliga anteckningar. Om du vill kunna köra en ny bil med några år och inte behöva betala för dyra reparationer så kan du njuta av fördelarna med att hyra en bil. Men med leasingfordon måste du titta på din körsträcka eller du kommer att få betala för några extra miles kört över din gräns i slutet av hyresperioden. Om du bestämmer dig för att du vill behålla bilen, kan du köpa det men nackdelen är att du kommer att betala mer pengar för det i det långa loppet om man sedan finansiera ett köp lån. Du kan få dina pengar är värt om du fortsätter att hålla fordonet under fler år efter att alla lån betalningar görs.
Fördelar och nackdelar med att köpa en bil
p Om du har råd med en högre månatlig betalning och betalning för kostsamma reparationer när garantin går ut, kanske du vill titta på att köpa en bil. Till fördelarna hör att kunna hålla bilen så länge du vill, och att sätta så många miles på det som du vill utan att behöva oroa sig körsträcka gränser. Eftersom du är ägare av bilen, kan du ändra det som du vill, t.ex. däckbyte fälgar eller har en taklucka inbyggd i taket. Nackdelarna är att om du vill ha en annan bil måste du byta din bil eller sälja den och, beroende på dess skick och körsträcka, kan värdet vara lägre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78829.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.