Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en Golf R32

Volkswagen Golf, även känd som Volkswagen Rabbit i Nordamerika, har funnits sedan 1974, enligt "Car" tidningen. Den ursprungliga stilen av VW Golf var en 3-dörrars halvkombi. År 2002 var Golf R32 introducerades i Europa och hade oväntat popularitet, vilket föranledde Volkswagen att sälja bilen i USA för 2004 års modell. Enligt Volkswagen har Golf R32 Audi TT delar under huven: en 3,2-liters motor, fyrhjulsdrift-system och fjädring geometricsen. Instruktioner
Köp en Golf R32 från en privat säljare
1

Sök annonser i din lokaltidning för en person som säljer en VW Golf R32. Kontakta den person som säljer VW Golf R32 och ordna att träffas på en offentlig plats så att du kan se bilen.
2

Se till Golf R32 är i gott skick. Förutom provköra bilen, har en ansedd mekaniker titta på den och begära en rapport fordon historia från Golf R32 ägare. Edmunds States Golf R32 är känd för att ha elektriska problem, så se till att kolla vindrutetorkarna, lampor och elektriska fönsterhissar och dörrlås. Web Wombat rapporterar också att en del Golf R32s är kända för att ha däck som gnids på bilens kropp när du går runt några hörn eller ojämna ytor.
3

betala för Golf R32 med kontanter eller pengar du förvärvat genom ett billån. En begagnad VW Golf kan kosta så mycket som $ 15,000 och så lite som $ 750, beroende på år, enligt de Edmunds.

Glöm inte att erhålla titeln (om du betalat för Golf R32 i sin helhet) och registrering så att du kan placera bilen i ditt namn genom Institutionen för motorfordon.
Köp en Golf R32 från en Volkswagen återförsäljare
4

Besök en lokal Volkswagen-återförsäljare och be att få se deras utbud av VW Golf R32s.
5

provköra Golf R32s du gillar, speciellt om bilen används eller om du försöker välja mellan att köra en automatisk eller manuell växellåda. Var särskilt uppmärksam på hur Golf R32 känns att gå runt hörn för att se till att hjulen inte skaver mot bilens kaross.
6

Be att få se en rapport fordon historia om Golf R32 används. Dubbelkolla det att se om det har varit några problem med elsystemet.
7

Förhandla om priset på bilen. Vispa bilförsäljare råder dig veta din budget och håll dig till det. Webbplatsen säger också räntan för finansiering av en bil är också förhandlingsbart på ett återförsäljaravtal. Enligt Edmunds, kan en ny VW Golf kosta upp till $ 23.000.
8

Betala för VW Golf R32 med kontanter eller skaffa ett billån. Du kan få ett billån via återförsäljare eller få din egen genom en bank eller kredit unionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78746.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.