Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur får dina etiketter i Texas

Komma taggar för din bil i Texas är inte svårt. Du kan hantera textning, registrering och taggar genom post eller genom att besöka Texas DMV i ditt område. Om du förnyar dina taggar, kan du göra det på nätet om din länet deltar i programmet. I vilket fall som helst, om du har bråttom till titel och registrera din bil i Texas för första gången, är det mycket snabbare att besöka DMV kontoret personligen. Saker du behöver
Titel
Auto kontrollintyg
Auto Bill försäkring
salu
Visa fler instruktioner
1

Ta bilen till en godkända besiktning station för en säkerhetsinspektion. I de flesta fall kan du göra detta efter det att staten utfärdar dina taggar men DMV får meddela de taggar tillfälligt i väntan på din kontrollintyg.
2

Gå till den lokala grenen av Texas Department of Motor Vehicles. Fylla i en ansökan om Texas titel och presentera den gamla titeln, tillämpning och köpebrev till den tjänsteman som kommer att överföra bilen titel i ditt namn. Du måste betala en avgift textning och en punktskatt för inköp av bilen.
3

Flytta till registreringen avdelningen och presentera din kontrollintyg, försäkringsbevis, köpebrev och registrering ansökan till expediten. När expediten godkänner ansökan och anmälningsavgiften kommer DMV utfärda en uppsättning registreringsskyltar för din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79276.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.