Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Har "säljs i befintligt skick" Ansök till citron lag?

En bil som säljs som är har inga garantier eller garanti mot defekter eller reparationer. Citroner är inte alltid identifieras, de kan vara någon typ av bil. Du köper en sådan bil på egen risk. Lemon Lagar gäller inte. "As Is"

Uttrycket "som är" lagligt frikänner säljaren om alla fel för de problem fordonet kan ha. "Som" innebär att posten som säljs erbjuds på det skick den befinner sig i vid tidpunkten för försäljningen.
Lemon Lagar

Lemon lagar tjänar till att upprätthålla garantier och att konsumenterna Sign. Dokumenten ger vissa auto reparationer. De försäkrar också att bilen är i gott skick. En bil med kroniska uppdelningar är inte i gott skick.
Bestäm citron lag skydd
p Om du tar ut en garanti för bilen eller underteckna ett kontrakt styrker fordonets skick, är du skyddad enligt citron lag. När det inte finns något avtal, finns det inget skydd.
Betänketid

Vissa stater erbjuder en betänketid under vilken tid köparen enligt avtalet kan lämna tillbaka bilen utan påföljd . Till exempel, i Nebraska, har en köpare tre dagar att returnera en bil som är under kontrakt eller garanti. I en "som är" transaktion, det finns ingen garanti och därmed ingen betänketid.
Exception

Ett undantag är citron lag återköp. Detta är en bil som returnerades enligt citron lag, repareras och säljs vidare. Det kan säljas som är, men bilens citron lag återköp status måste offentliggöras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78428.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.