Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man köper en bil i Oregon

Om du köper en bil i Oregon, har du massor av återförsäljare att välja mellan. Oregon är inte annorlunda än andra stater i termer av begagnad eller ny bil tillgänglighet. Många Internet-baserade Oregon klassificerade webbplatser är också tillgängliga för att hjälpa dig handla. Statens DMV webbplats ger pappersarbete att slutföra din försäljning, och all nödvändig information om ren luft förordningar och andra krav. Om du köper från utsidan av staten, kontrollera med din statliga DMV för inköp instruktioner. Instruktioner
Shop
1

Hitta ett fordon du som vill köpa i Oregon. Sök lagren på återförsäljare webbplatser för att bestämma var du vill handla. Sök Oregon specifika annonser såsom OregonLive.com, OLX.com eller DomesticSale.com. Sök andra platser inklusive Craiglist.org eller AutoTrader.com, som också erbjuder Oregon begagnad bil platsannonser.
2

Test-drive någon speciell du funderar. Be att få se en rapport fordon historia och några poster tjänster för att kontrollera att fordonet har underhållits korrekt. När du är nöjd med ett fordon Addera 3

och tycker att det passar dina behov, förhandla På tal om det behövs. Forskning något fordon värden på utvecklingssamtal sajter som KelleyBlueBook (kbb.com) eller Edmunds.com. Lägg ett bud och så småningom besluta om ett rimligt pris, eller fortsätta handla tills du gör. Addera Finansiering
4

Ansök om finansiering på egen hand med lokala långivare, som en Credit Union eller nationella baserade långivare med lokal närvaro, såsom Bank of America eller HSCBC att erhålla ett godkännande. Om du använder en personlig långivare, få ditt godkännande innan shopping att göra köpprocessen enklare.
5

Applicera med en återförsäljare om du ska använda ett återförsäljaravtal för ditt köp. Många erbjuder en mängd olika banker och snabba godkännanden. Nya biltillverkare har ofta konkurrenskraftiga priser som andra banker inte kan slå.
6

Hitta en cosigner att hjälpa till med ett godkännande, om du inte kan få godkänt på egen hand. Var noga med att göra detta i förväg, så att hitta en cosigner kan vara en långdragen process. Applicera med cosigner och få en preapproval. Addera förvärva och äga
7

Lämna en insättning på fordonet du vill köpa om du använder en extern långivare eller är köpa privat. Gör säljaren underteckna ett kvitto som visar fordonets information och beloppet på din insättning.
8

Ring ditt försäkringsbolag agent för att lägga fordonet till er politik --- banken kommer inte låna ut pengar till en oförsäkrade bil på grund av skulder, och du kan inte köra ett oförsäkrat fordon även om betalar kontant. Gå till banken för att slutföra din kontraktsskrivning. Om du betalar kontant för en bil, få en bank check eller kontanter för att återgå till säljaren.
9

Skaffa en tillfällig skylt för att transportera din bil i delstaten Oregon, om att köpa inom staten, men långt ifrån ditt hem. I det här fallet, gå till Department of Motor Vehicles med information om bilen, försäkringsbevis och $ 30 för att omedelbart få en tillfällig skylt som är bra för 21 dagar. (Referens 1)
10

Betala köparen, eller avsluta pappersarbetet på generalagenten för att slutföra din överföring av pengar. Se baksidan av titeln fylls ut helt av säljaren samt vägmätaren avslöjande på titeln, som Oregon kräver. Skriv baksidan av titeln som köpare och tecken.
11

Gå till Department of Motor Vehicles med försäkringsbevis (krävs av staten Oregon) och titel för att slutföra pappersarbetet, betala skatt, registrera och platta din bil om du köper privat. Om du köper från en återförsäljare, är allt detta tas om hand för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78777.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.