Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur får man en Florida Ombyggd Titel

Liksom de flesta stater, Florida frågor "Ombyggd avdelningarna" för fordon som tidigare i tunga olyckor, reparerades och kan nu lagligen manövreras. För att få en ombyggd titel, måste du lämna in ytterligare dokumentation som inte behövs när erhålla en vanlig titel. Detta inkluderar fotografier av fordonet i sitt skadade tillstånd, kvitton för alla viktiga delar som har ändrats och en specifik DMV formulär. Denna process säkerställer att illegala delarna inte hamnar i fordon på vägen, och att bilar och lastbilar som kraftigt skadats drivs inte förrän de är helt säkra att använda. Saker du behöver
Ombyggd Proof fordon
ägande
Form HSMV 82040
Form HSMV 84490
Fotografier av fordonet i dess havererade Kvitton skick
för alla viktiga delar som har varit ändrats
Florida moms
Visa fler instruktioner
1

Skicka ifyllda formulär till DMV efterlevnaden examinator. Besök din lokala Florida DMV kontor och förelägga efterlevnaden examinator: ägarbevis, formen HSMV 82040 (ansökan om intyg om titeln), formen HSMV 84490 (uttalande av byggmästare), original räkningar av försäljning eller kvitton med namn, adress och underskrift av säljaren för alla större komponenter, Florida moms,. och fotografier av fordonet i sitt förstörda skick

bevis på ägande inkluderar titeln på fordonet som utfärdades av Florida DMV eller Department of Motor fordon av annan stat åtföljs av ett köpebrev. Räkningar för försäljning för alla utbytta stora delar måste ingå i din ansökan.
2

emot godkända handlingar i ett förseglat kuvert. När du har skickat de nödvändiga dokumenten, kommer examinator inspektera dem och placera följande i ett förseglat kuvert: den ursprungliga formen HSMV 82040, den ursprungliga formen HSMV 84490, och kopior av räkningar av försäljning /kvitton för större delar som ersattes. Kontrollera att kuvertet försluts, eftersom du inte kommer att förses med en registreringsskylt Om kuvertet sigill saknas eller trasig.
3

in det förseglade kuvertet till skatteindrivare kontor eller registreringsskylt byrå. När du skickar in det förseglade kuvertet till skatteindrivare eller registreringsskylt byrå, kommer personalen att kontrollera att räkningarna för försäljning lämnas in till dem är lika många som de som anges på formuläret HSMV 84490. När detta förfarande har avslutats, kan du överföra en befintlig registreringsskylt eller köpa en ny. Din titel kommer att skickas per post.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78816.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.