Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Nödvändiga juridiska dokument för Car Leasing i South Carolina

Leasing ett fordon liknar hyra en lägenhet, i att du betalar för rätten att använda egendom som ägs av någon annan. South Carolina kräver vissa juridiska handlingar för att hyra en bil. Den huvudsakliga dokument som krävs kallas en bil hyresavtal, men andra dokument också behövs. Automobile Hyresavtalet

En bil leasingavtal är avtal mellan kunden och leasingbolaget eller finansiär. Det lägger ut villkoren i hyresavtalet. Dokumentet är ofta utarbetas av återförsäljaren och presenteras för kunden vid tidpunkten för hyresavtalet för undertecknande. Den innehåller vanligtvis betalningen belopp och betalningsplan, beräknade avskrivningar värde och villkor för bilen återlämnas till finansiär när hyreskontraktet löper ut, bland andra viktiga detaljer. Till exempel, den federala Consumer Leasing Act av 1998 mandat som hyresavtal omfattar ett avsnitt där specifik information offentliggörs av återförsäljaren till kunden. Kontraktet ska innehålla följande uppgifter:

• Belopp som förfaller vid undertecknandet

• månatliga belopp och metod som används för att beräkna det

• Övriga kostnader (t.ex. alltför körsträcka påföljder, avgifter hyra) katalog

• Totalt antal betalningar och belopp

• Förtida uppsägning uttalande

• slitage

förklaring
Återförsäljare ska offentliggöra denna information som en del av hyresavtalet för kontraktet skall erkännas i South Carolina.
Dokumentation av auto försäkringsskydd

flesta leasingavtal kräver konsumenterna att köpa och bära försäkringsskydd på leasade fordonet för leasingperioden. South Carolina kräver också alla personer i besittning av ett fordon att ha ansvarsförsäkring. Statliga tjänstemän ställa följande ansvarsbegränsningar: $ 25,000 kroppsskada ansvar för en person, $ 50,000 kroppsskada för alla människor och $ 25.000 egendomsskador ansvar. Detta är ett minimikrav, och ytterligare täckning kan begäras av finansiär. Dessutom, statliga tjänstemän kräver att hyrestagare i South Carolina erhålla oförsäkrade /underinsured bilist täckning. Leasetagare måste visa försäkringsbevis när hyresavtalet undertecknas, inklusive namnet på försäkringsbolaget.
Giltig licens

Ett giltigt körkort krävs att hyra ett fordon i South Carolina.
Credit Report

En finansiär behöver generellt kontroll av att kunden är i god ekonomisk ställning och är kreditvärdig innan han förbinder sig att underteckna ett hyresavtal. Beroende på det enskilda leasingbolaget, kan kunden bli ombedd att lägga fram en kopia av en kreditupplysning, lön eller kontoutdrag. Addera Registrering och avdelning

När hyrestagaren är i besittning av fordonet, har han 45 dagar från den dag då hyresavtalet att registrera och titel fordonet med South Carolina Department of Motor Vehicles. Leasetagaren och finansiär måste fylla Form 400, Ansökan om certifikat för avdelning /registrering. Inkludera en fullmakt på blanketten när den är klar och undertecknades på uppdrag av en annan individ. Registrering krävs även följande:

• Tillverkarens Certificate of Origin eller föregående titel

• Ansvarsförsäkring

dokumentation
• Bevis på fordonets fastighetsskatt betalning

• Titel och registreringsavgifter

Registreringen innehåller namnen på både hyresvärden (finansiär) och leasetagare noteras under "i hand." Titeln innehåller leasegivaren som den primära ägaren av fordonet, och arrendatorn namn visas inte i dokumentet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78834.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.