Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en Hummer Limo

Att köpa en Hummer limousine är ett bra sätt att öka verksamheten för ett transportföretag eller kickstarta en ny limo hyra tjänsten. Stretch Hummer är mycket populära för skoldanser, bröllop och familjefester. Eftersom stretch Hummer är stora och rymliga, de passar många människor och används ofta för stora grupper av människor. Medan den initiala investeringen i en Hummer är betydligt mer än vanliga stretch limousiner, den höga efterfrågan på Hummer limousiner och den högre kostnaden för att hyra stretch Hummer gör detta fordon en stor investering. Instruktioner
bestämmer vad du vill i en Hummer Limo
1

Välj det minsta antalet platser du vill att din Hummer limousine att ha. Det minsta som Hummer limousiner sits är 10 personer, och det mesta är ca 24 passagerare i en trippel axel Hummer.
2

Bestäm om du vill ha ett spa eller uteplats i din Hummer limousine. Även om dessa alternativ är populära, de gör rengöring limousinen svårare och kan vara onödigt i särskilt kalla områden där passagerare inte vill bli utsatta för den kalla luften. Ett spa begränsar också sittplatser för passagerare som inte vill bli blöt.
3

Bestäm om du vill att taket höjs eller standard. Ett förhöjt tak gör limo rymligare, men är dyrare och kan presentera avslutande frågor om du kör i små parkeringsplatser.
4

Bestäm vilken typ av dörrar du vill ha på din limo. De flesta Hummer limousiner kommer med en dörr mot bakdelen av fordonet. Andra typer av dörrar inkluderar dubbla dörrar och svängdörrar.
5

Välj färg på Hummer som du vill. Hummer är oftast svart eller vitt, men de kan komma i vilken färg du väljer, liksom regnbåge skuggning eller med en egen design.
6

Välj ytterligare alternativ som du vill inkludera i din Hummer, t.ex. som specialiserad fälgar, en grill, minibar, uppgraderad stereo, en separat VIP-rum eller ett bodykit.
köpa en ny eller begagnad Standard Hummer Limo
7

Besök Köp en Limo och välj "Nytt" eller "Bilar", beroende på vilken typ av limo du vill köpa.
8

Välj "Hummer" i "Gör" drop-down menyn.

9

Välj modell från rullgardinsmenyn. Modeller på denna webbplats brukar anges av inches, inklusive 130, 180 och 200 inches. 130 tum Hummers sits tio passagerare, 180 inches rymmer ca fjorton passagerare, och 200 inches rymmer ca sexton passagerare.
10

Klicka på "Sök". Välj den Hummer som du är intresserad av på sökresultatsidan genom att klicka på namnet under "Model."
11

Kontakta företaget att påbörja köpet genom att ringa (559) 226-5466 eller Ange ditt förnamn, efternamn, telefonnummer, e-post, bästa tiden att kontakta och eventuella kommentarer i "Kontakta oss om detta fordon" rutan på vänster sida av sidan. Klicka på "Skicka".
12

Kör en rapport fordon historia om Carfax efter företaget kontaktar dig med mer information om limo. Aldrig köpa en limousin som har varit i en allvarlig bilolycka, har översvämningsskador, eller uppges ha en bärgning titel.
13

Få finansiering genom möte med en representant på en lokal bank eller ansöka om finansiering med Köp en Limo direkt genom att besöka deras hemsida och välja "Finansiering" på vänster sida av sidan. Ange fordonets information samt din personliga, bank, och uppgifter om anställning.
14

Kontakt Köp en Limo igen genom att ringa (559) 226-5466 och bekräfta din önskan att köpa limousinen. Under detta samtal, ordna fordon pick-up eller transport till din plats. Om det finns några tillhörande fordon transport avgifter, kommer dessa att läggas till priset av fordonet i avtalet att företaget sänder dig. Fyll i pappersarbete att företaget skickar dig efter att du bekräftar
15

som du vill köpa bilen. Läs pappersarbete noggrant och om du godkänner villkoren, underteckna och återsända pappersarbete att köpa en Limo, tillsammans med begärd handpenning. Du kommer att få din limo i enlighet med vad du ordnade med Köp en Limo
Köp en anpassad Hummer Limo
16

Kontakt Big Limos genom att ringa (866) 838. - 5466 eller besök deras hemsida och välja "Kontakt," skriva in ditt namn, e-post, företaget och ett meddelande om vilken typ av anpassade Hummer du vill.
17

Diskutera din prisklass och önskade alternativ med en stor Limousiner representativa på telefon eller via e-dialog.
18

Få finansiering genom möte med en representant på en lokal bank eller använd någon av Big Limos "föredragna långivare genom att besöka deras hemsida och välja" Limo Finance " på högra sidan av sidan. Följ länkarna på webbplatsen för att ansöka online för Barrett Capital, Brenner Financial, Titius Leasing Company, Advantage finansiering eller Coach Financial Services.
19

Kontakt Big Limos igen genom att ringa (866) 838-5466 och bekräftar din önskan att köpa limousinen. Under detta samtal, ordna fordon pick-up eller transport till din plats. Om det finns några tillhörande fordon transport avgifter, kommer dessa att läggas till priset av fordonet i avtalet att företaget sänder dig. Fyll i pappersarbete att företaget skickar dig efter att du bekräftar
20

som du vill köpa bilen. Läs pappersarbete noggrant och om du godkänner villkoren, underteckna och återsända pappersarbete till stora limousiner, tillsammans med begärd handpenning. Du kommer att få din limo i enlighet med vad du ordnade med Big Limos. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78457.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.