Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man hittar det bokförda värdet av en bil

Om du funderar på att köpa eller sälja en bil, är det viktigt att hitta det bokförda värdet för varje fordon som kommer att ingå i transaktionen för att säkerställa att varje är prissatts till marknadsvärde värde. Kelley Blue Book har varit en pålitlig källa för både nya och begagnade bilar värden i många år och fortsätter att vara den standard som de flesta individer basera värdet av ett fordon. Saker du behöver
Dator med Internet
Visa fler instruktioner
1

Öppna en webbläsare och navigera till Kelley Blue Book hemsida. Klicka på antingen "Nya bilar" eller "begagnade bilar", beroende på vilken typ av fordon som skall värderas.
2

Ange bilens året, märke och modell i de dialogrutor som visas på skärmen . Välj typ av fordonet i fråga (dvs. sedan, coupe, vagn, etc.) från nästa skärm.
3

Välj ett av följande alternativ från skärmen beroende på dina behov : "andrahandsvärde", "Private Party Value" eller "Rek värde". Värderingarna för var och en kommer att vara annorlunda och är representativa för det värde som du kan förvänta dig att få för ett fordon i varje motsvarande område.
4

Ange bilens körsträcka i dialogrutan på nästa skärm och Välj antingen "Automatic" eller "Manual" för fordon transmission beroende på vilken typ av system i fordonet använder. Skriv in alla extra funktioner som ingår i fordonet genom att bocka av rutorna från menyn ingår i webbsidan.
5

Välj villkor för din bil från nästa sida. Alternativen är utmärkt, bra, rättvis och fattiga. Varje option ska ha kriterier för att beskriva vad fordonsförhållanden passar in i varje enskild kategori. Klicka på "Fortsätt" längst ned på sidan för att avslöja värdet av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78948.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.