Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur hittar man de bästa erbjudandena Car Lease

Det finns alltid reklamfilmer som annonserar bil leasing och låga priser. Men, räkna inte en bil bara för att hyresavtalet inte annonseras som "aggressiv", eller en låg betalning visat att locka dig. Vissa återförsäljare har egna hyresavtal specialerbjudanden, i vilket ett fordon annonseras lokalt på fakturan pris med lite eller inga pengar ner. Fråga om konkurrentens fordon samt de du ser annonseras. Dessutom annonserade priserna är oftast på återförsäljare MSRP (tillverkarens rekommenderade cirkapriser), så var inte rädd att förhandla. Saker du behöver
Computer Telefon hotell med Internetanslutning
Visa fler instruktioner
1

webbplatser Besök tillverkaren. Leta efter ett avsnitt som heter "leasing incitament" eller "priser och program", eller något liknande. Alla månatliga annonserade leasingavtal specialerbjudanden listas. Om du ser några leasingavtal specialerbjudanden bredvid en viss bil på hemsidan, är det sannolikt inte tillgänglig för uthyrning. Du kan ringa en återförsäljare för att bekräfta.
2

Läs det finstilta och bekräfta att fordonet annonseras för uthyrning är den du vill ha. Ofta är det låga, annonserade uthyrningspriset den lägsta trim nivå tillgänglig för denna modell. Läs hyresvillkor, ägnar stor uppmärksamhet åt avtalsvillkor och begränsningar körsträcka. Vissa annonserade avtal är för den längsta med minst antal miles per år tillgängliga. Viktigast, kräver ett lågt uthyrningspriset ibland en stor handpenning. Läs allt och avgöra om varje bil är en lämplig hyresavtal.
3

Call återförsäljare för att bekräfta annonserade leasing priserna, och om du vill ha en annan nivå av modellen annonseras, berättar säljrepresentant kör du hyresavtalet numren. Om du vill lägga mindre pengar ner, kan du. Berätta säljare önskat belopp ner för att löpande numrering. Du behöver inte lägga några pengar ner bortom din första betalning, även om de månatliga betalningar ökar.
4

Jämför alla leasingavtal nummer som du har skrivit ner. När du har en lista med alla lämpliga fordon anges med prissättning, är du redo att handla. Det är artig att boka en tid med försäljningen representant som ursprungligen drev dina leasing siffror för dig eller stoppa in och be för henne.
5

Förhandla när du har fastställt vilka fordon (er) som du vill att hyra. Tänk på att varje tusen dollar ned mot ett hyresavtal är lika med en ungefär $ 30 Pris droppe. Också överväga återförsäljare och nackdelar när du bestämmer dig för din slutliga hyresavtalet. En återförsäljare kan vara närmare än en annan, samtidigt som man kan erbjuda en längre garanti eller extra underhållsprogram. Använd återförsäljare förmåner samt pris för att bestämma din bästa affär.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78731.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.