Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Tips om Förhandla en ny bil

Att köpa en ny bil innebär ett stort beslut. Kostnaden är stor och du kommer säkert att handla för ett fordon som kommer att pågå. Om du inte vet hur man ska förhandla med återförsäljare innan du träffar mycket, kan du sluta med ekonomisk förlust eller köpa ett fordon som inte kommer att tjäna dina behov. Slutliga köpeskillingen

När du går in i ett återförsäljaravtal, kommer säljare att vara ivriga att tala om hur du ska finansiera bilen. För en sak, kommer den säljare vill inte finansieringen faller igenom om han får betalt på provision. Andra återförsäljare tjäna pengar om du finansiera bilen genom dem. Säljare försöker ofta att ansluta en diskussion om finansiering till din månatliga betalningar, de ska försöka erbjuda dig låga månatliga betalningar, men över en längre period, som hamnar kostar mer. Berätta företrädaren bestämt att du är bara intresserad av köpeskillingen och att finansiering är något att diskutera i slutet av förhandlingarna.
Faktura Pris
p Det är en skillnad mellan fakturan pris och klistermärke pris. Fakturan priset är vad återförsäljaravtalet betalat för bilen från tillverkaren. Den prislappen är den summa pengar återförsäljaravtalet måste göra en vinst. Förhandla upp från fakturan priset istället för att förhandla ner från prislappen, som föreslagits av Beat the bilförsäljare hemsida. Återförsäljaravtalet fortfarande kommer att kunna tjäna lite pengar, men inte alls lika mycket som om du började med klistermärke priset. Skriv ut några fakturapriserna nätet och sedan be om en faktura på generalagenten. Berätta företrädaren du tar dina uppgifter är korrekta om de representativa vägrar att ge dig fakturan.
Attitude

Bil säljare vet att det är lätt att få sopas bort av känslor när man köper en bil och, i själva verket kommer de att försöka trycka dina emotionella heta knappar under förhandlingarna. Håll dig avslappnad och lugn under förhandlingarna och ge företrädaren intryck du har ingen brådska att köpa. Agera som om du är beredd att gå bort.
Data och forskning

Gå till representanten med information om den bil du vill, oavsett återförsäljaravtalet. Skriv beskrivningar av funktioner du vill ha och forskning sina kostnader. Om du vet vad du vill när du går till återförsäljaravtalet, kommer säljaren inte att kunna ge dig en lista över dyrare men liknande alternativ. Ge de representativa fakturapriserna från andra återförsäljare så att han vet att du har en uppfattning om värdet av fordonet. Begär information från generalagenten nätet. Detta kommer att etablera dig som en online-kund som, enligt Förhandling Dynamics hemsida, är mer benägna att känna ins-and-outs av generalagenten. Forskar i förväg också kommer att varna dig till erbjudanden om att säljaren inte kan tala om du inte uttryckligen ber om dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78922.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.