Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur att finansiera en bil i Kanada

Finansiering en bil i Kanada är ett mycket liknande process för att finansiera en bil i USA. Metoder för finansiering ingår att få en bil lån från en bank, utnyttja erbjudanden återförsäljare finansiering eller leasing en bil från en återförsäljare. Finansieringen kräver en viss nivå av kreditvärdighet, vilket är beroende av att ha en bra kredit värdering. Kredit poäng i Kanada beräknas på samma sätt som kredit poäng i USA, med en del av samma företag kredit rapportering som används. Kreditupplysningar kan beställas i Kanada så många gånger per år som de behövs. Saker du behöver
Kopia av kreditupplysning
personliga identitetshandlingar
Visa fler instruktioner
1

Beställ en kopia av din kredit rapport för att ta reda på din kredit värdering . Detta kommer att avgöra om du har möjlighet att skaffa en återförsäljare lån eller banklån. Om din kredit värdering är låg, rådgöra med en revisor eller bankman för att ta reda på sätt att höja din poäng innan finansieringen processen.
2

Välj den bil som du vill köpa. Bilar kan köpas från återförsäljare eller fristående säljare och kan användas eller nytt.
3

Välj det bästa alternativet för finansiering. Om bilen köps från en återförsäljare, kolla om de har återförsäljare finansiering eller leasingformer tillgängliga. Om du köper en begagnad bil från en oberoende säljare, besöka en bank för att ta reda på om lån alternativ.
4

Ansök om lån från återförsäljaren eller banken. Om det godkänns, kan du ta bilen hem på så lite som en till två arbetsdagar.
5

Njut av din nya bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78919.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.