Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur köper en ny van

Att köpa en ny van kan vara en enkel process, förutsatt att du tar tid att utföra några inledande forskning. Etablera vad du kommer att använda van för att hjälpa dig att begränsa valet ner till ett fåtal modeller som lämpar sig bäst för dina behov. Tänk på försäkring, bränsle-och underhållskostnaderna för alla fordon du köper. Saker du behöver
tidningen
Internet
Visa fler instruktioner
1 De flesta tidningar har ett sekretessbelagda avsnitt med bilar och skåpbilar.

Titta i den sekretessbelagda delen av din lokala tidning,. som säljer skåpbilar privat ofta annonserar på detta sätt köpa 2 Många webbplatser annonsera minibussar till salu.

Köp motortidningar såsom Vad Van? och Auto Trader, som har listor över minibussar till salu samt användbara artiklar med recensioner av olika märken och modeller av skåpbilar, och priser Guide för både nya och begagnade fordon. De finns också tillgängliga på nätet.
3 Kontrollera att körsträckan motsvarar tillståndet i van.

Inspektera varje van du funderar på att köpa, bekräftar att funktioner såsom elektriska fönsterhissar och luftkonditionering är i gott skick. Inspektera van interiör, kontrollera att den är i det skick du skulle förvänta sig för en van av sin körsträcka.
4 Du vill ha en skåpbil med jämna växlar.

provköra van. Testa bromsarna genom att utföra ett nödstopp på en tyst väg. Kontrollera hur smidigt växlingarna är.
5 Aldrig köpa en skåpbil med olagliga däck.

Kontrollera van s däck för att se till att de är lagliga, det rättsliga minsta mönsterdjup är 1,6 mm över mitten tre fjärdedelar av hjulet, men 3mm är mycket säkrare
6 Tillbringa tid att kontrollera allt pappersarbete. .

Kolla alla papper noga. Kontrollera att det finns en full service historia för dig att titta på. Se till Vehicle Identification Number (VIN) matchar en i loggboken. Fråga säljaren (om en privat säljare eller återförsäljare) för att klargöra något du är osäker på.
7 inte underteckna ett kontrakt tills du är helt nöjd att köpa van.

överens om ett pris du är nöjd att betala och underteckna kontraktet först när du är nöjd att van är i gott skick och alla nödvändiga pappersarbetet är på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78807.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.