Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man överför en bil titel i Kansas

Rättsliga ägande av bilar, motorcyklar och andra motorfordon styrs av bilens titlar. Om ett fordon säljs, ges bort eller flyttas till en annan ägare av någon anledning, måste titeln överföras också. Processen för överföring bil titlar varierar från stat till stat, men i Kansas, är processen snabb och enkel. Lär dig att få jobbet gjort om du överför din bil titel till en annan person eller om en annan person överföra en titel till dig. Instruktioner delar från Aktuell ägarperspektiv
1

skriva ut en kopia av vägmätare avslöjandeblankett från Kansas DMV hemsida. En länk till detta formulär finns i avsnittet Resurser. Alternativt, kan du plocka upp en kopia av denna blankett från alla DMV kontor i staten.
2

fylla i och underteckna formuläret vägmätare utlämnande. Ge blanketten till den person som du överför titeln. Addera 3

Vänd titeln över. Underteckna och datera baksidan av titeln och notera körsträcka på lämpliga ställen.
4

Instruera den person som du överför titeln att underteckna och datera baksidan av titeln i markerade på lämpligt sätt utrymmen.
5

Instruera den person som du överför titeln att fylla i en titel ansökan och därefter ta titeln, titeln ansökan och vägmätare avslöjandeblankett till hennes län kassör kontor för att slutföra transaktionen. Påminn henne om att skatter och avgifter kan bedömas på denna punkt och att omedelbar betalning kan krävas. Din skyldighet är nu uppfyllda. Från Auto Mottagarens perspektiv
6

Begär ett undertecknat och daterat titel från den nuvarande ägaren Addera, tillsammans med en ifylld och undertecknad vägmätare avslöjandeblankett . Se till körsträcka också noteras vid behov på baksidan av titeln.
7

underteckna och datera baksidan av titeln.
8

skriva ut en kopia av titeln ansökningsblankett från Kansas DMV hemsida och fyll i hela formuläret. En länk till detta formulär finns i avsnittet Resurser. Alternativt, kan du plocka upp en kopia av denna blankett från alla DMV kontor i staten.
9

Ta undertecknad titel, vägmätare avslöjandeblankett, titel ansökan och ditt bevis på ansvarsförsäkring för ditt län kassör kontor. Följ skyltar i byggnaden eller be en receptionist var att gå för att slutföra en överföring bil titel.
10

Visa alla ovannämnda dokumenten till rätt person. Du kommer att debiteras en $ 10 avgift titel överföring i samtliga län i hela staten, men några extra avgifter varierar beroende på län, så var beredd att betala ytterligare skatter och avgifter. Efter avslutad process kommer kassör kontor hålla undertecknade titeln. Du kommer att få en ny titel i ditt namn i mailet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78460.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.