Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur är moms Beräknat för ett nytt bilköp Med en handel ?

Det totala belopp som du ska betala för moms på inköp av fordon om handel din bil i varierar enligt stat . Även om vissa skatteavdrag är vanliga , kontakta din lokala Department of Motor Vehicle kontor för definitiva siffror . Vanliga Avdrag

I många stater , är du inte beskattas för den totala köpesumman för ett fordon om du har ett inbyte . Till exempel , om du köper en bil för $ 15.000 , men har ett handels - i som är värt $ 6000 kommer du att betala skatt på $ 9000 köpeskillingen .
Undantag

staterna skiljer sig i fråga om skatteregler . Vissa har ingen moms alls för ett inköp av fordon , alltså ett inbyte spelar ingen roll . Andra stater har en gräns på skatt som tas ut. Försäljningspris före avdrag varierar enligt stat , för - om du har rabatter på en ny bil , vissa stater , som New York , skatt på den totala MSRP av en ny bil minus handeln för skattepliktiga priset , och sedan tillämpa rabatter efteråt . Vissa stater dra rabatter från MSRP och sedan handeln belopp före skatt tillämpats .
Varningar

Du måste följa skattereglerna i den stat där du bor och registrera din bil . Till exempel kan du inte resa till en skattefri stat som Oregon för att köpa och byta in din bil . Återförsäljaravtalet måste dra ditt inbyte belopp och följa skatteregler som gäller för ditt tillstånd , eller samla ditt inköpspris och ge dig pappersarbete att ta tillbaka till ditt tillstånd där de riktiga skatter uppbärs .
< Br >
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78839.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.