Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man hittar en viss bil

Det finns många sätt att hitta den typ av bil du letar efter. Köpa en bil på nätet har blivit en populär metod, tillsammans med USA: s regering auktioner, privat försäljning och leasing. Internet, annonser och otaliga tidningar och publikationer ge konsumenten tillgång till en stor mängd information om att köpa en bil. Det är viktigt att utöva tålamod när man fattar viktiga beslut om vilken typ av fordon du vill köpa. Det hjälper också att veta lite om bilar, men det är inte nödvändigt så länge du gör ordentlig forskning. Instruktioner
Inköp Online
1 Köp en bil på nätet.

Register med en online-bil återförsäljare, såsom Carmax.com. Skriv i "sökrutan" vilken typ av bil du letar efter, det vill säga, blått, Camry, läder. Ange ditt postnummer och sök radie, eller hur långt du kommer att resa för att hitta en viss bil. Klicka på "skicka". När du har skickat kommer du att få en lista på alla de bilar som matchar dina sökkriterier. Klicka på en av länkarna för att få detaljerad information om en av de bilar som genereras av sökning.

Nedanför listan ser du bilder på liknande bilar eller "fler bilar som denna." Klicka på bilden för att få specifik information om ett annat fordon. Anteckna VIN (Vehicle Identification Number) för varje bil som du är intresserad
2

Klicka på "Estimate månatliga betalningar" länken nedan priset på bilen. Ange "Handpenning belopp," "Finance ränta (APR - Effektiv ränta)." Och "Contract längd" Klicka på "Beräkna My Månadsbetalning" för att hitta din ungefärliga månatliga betalning. Addera 3

Klicka på "Trade-in"-länken om du har en bil som du vill byta mot handpenning. Ta ditt inbyte till återförsäljare för att det skall bedömas och ingå som en del av din handpenning.
4

Klicka på "Bekräfta här bilens tillgänglighet länk" och fyll i formuläret med ditt namn , e-postadress och telefonnummer. Inom en timme bör du få en bekräftelse. När bekräftade, ring telefonnummer och vidta åtgärder för att se din framtida bil personligen.
5

Kontrollera bilens historia om du köper ett begagnat fordon. Se resursen länken, "AutoCheck Vehicle History Report" och ange VIN av bil du är intresserad Den fria "AutoCheck" visar om bilen har varit inblandad i några större olyckor och annan relevant information.


amerikanska regeringen Auktioner
6

registret vid den amerikanska regeringen Auktioner hemsida. Ange ditt namn, e-postadress och postnummer för att börja din sökning.
7

Ange märke, modell, kaross, prisklass, år intervall, stat och sökradie. Klicka på "Sök" för att hitta de angivna bilar.
8

Betala $ 1 aktivering avgift till den amerikanska regeringens webbplats. Detta är en säker plats, vilket indikeras av "https", som är "Secure Socket Layer Protocol," samma säkerhets plattform som används av online-banker och finansiella institutioner. Klicka på "skicka" och utgå från denna punkt framåt som när du köper en bil på nätet. Addera Leasing
9 Köp eller hyra en bil.

Hitta en återförsäljare som hyr ut bilar. Många återförsäljare som säljer bilar kommer också hyra dem. Begär en offert bil leasing på en ny bil när du hittar en lämplig återförsäljare.
10

Bestäm din leasingperioden, vilket är den tid en bil är uthyrd. Typiska Hyresavtalen är 24, 36 eller 48 månader. Välj ett leasingperioden som är samma som bilens täckning garanti. Detta täcker du för den tid hyresavtalet, om du har problem.
11

Förhandla lägsta aktiverade kostnader som möjligt. Aktiverade kostnader, eller "cap kostnad," är det överenskomna priset för en hyrd bil. Du kan förhandla fram ett lägre pris för en hyrd bil precis som när du köper en bil. Cap kostnaden kommer att avgöra vad din månatliga leasingavgifter kommer att bli.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78982.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.