Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Är en röd Bilinteriör Cooler Than en svart interiör?

Bilköpare alltid fråga om hästkrafter, gas körsträcka och exteriör färg. En av de mindre ofta anses alternativ när man köper en bil är färg på insidan, men det inre färg kan göra en stor skillnad i sommarvärmen. Absorbency

Svart absorberar alla färger av ljus, och det absorberade ljuset omvandlas till värme. Red absorberar inte alla färger, så det är inte så hett.
Reflektion

Varje mörk eller svart föremål inte reflekterar mycket ljus. Det är det som gör det svart - ingenting återspeglas. Röd reflekterar rött. Ju mindre eftertanke finns, desto mer värme du har.
Frekvens

Light är i form av vågor, som kommer i frekvenser. Ljusvågor med fler frekvenser har mer energi. Rött har den lägsta frekvensen, så det har mindre energi. Eftersom energi är lika med värme, har rött mindre värme.
Toningar och material
p Det finns toningar med färg och, därför, gradienter av absorption. Rött är mörkare och mer absorberande än rosa. Svart är mörkare och mer absorberande än grått. Ju mer ljus som absorberas, desto mer värme du har. Den typ av material som påverkar dess relativa värme också. Trasa platser är mer bekväm på sommaren än vinyl och kära.
Slutsats

I slutändan är dock röd svalare än svart, beroende på absorption, reflektion och vågor frekvens. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78629.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.