Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur handeln en motorcykel för en bil

Du kan byta din motorcykel för en bil. Många människor tycker att deras behov förändras och måste handla en rättvis maskin för en annan. Du kan handla privat eller ens med en återförsäljare. Att handla en motorcykel för en bil du behöver bara söka på rätt ställen och annonsera ordentligt. Kontrollera att du har alla dina uppgifter i ordning och känner din motorcykel värde och värdet av bilen du handlar för. Instruktioner
Samla information
1

Hitta din motorcykel titel, eller beställa ett nytt från Department of Motor Vehicles, om du inte kan hitta den. Du vill ha dina papper i ordning. Kontrollera att det inte finns någon kvarstad noterat på titeln. Du måste äga din motorcykel fri och klar för en handel. Hitta kvarstaden utsättning eller få en annan från den ursprungliga bank, om det behövs.
2

värden Forskning på din motorcykel på nätet. Du bör känna till exakta värden för att göra en ännu handeln. Använd källor som Kelley Blue Book eller NADA guider. Båda erbjuder motorcykel bedömningar. Kontrollera din MSRP klistermärke, om du kan hitta det, för att identifiera eventuella extra alternativ som skulle kunna öka motorcykelns värde.
3

Skriv in all nödvändig information om bedömningen webbplatsen. Ange ditt postnummer, eftersom värdena förändras efter område. Mata in körsträcka och alla flaggor motorcykel när du blir tillfrågad. Skriv ut dina resultat eller skriva siffrorna nere. Siffrorna från olika utvecklingssamtal platser kommer att vara annorlunda så försök att räkna ut värdet baserat på medianvärden. Addera Annonsera och forskning
4

Annonsera din motorcykel för handel som många platser som du tycker passar. Använd Craigslist och publicera en annons i din lokala bil avsnitt med en rubrik som lyder "För handel." Håll utkik efter andra potentiella aktörer i motorcykeln avsnittet. Uttrycket "FT" används vanligen för att föreslå en handel.
5

Kontrollera eventuella lokala klassificerade webbplatser som du kan hitta i ditt område. Kontrollera Hogs4sale, en webbplats för motorcyklar som har en handel avsnitt. Sätt en annons i din lokaltidning och lista din motorcykel för handeln.
6

Gå till fordon-specifika forum, som ofta har sekretessbelagda delarna, om du vet vilken typ av fordon du vill handla för. Kolla in Vwvortex för Volkswagens, ClubRoadster för Miata s, BimmerForums för BMW eller HondaClub för Hondas. Dra nytta av forum för att hitta den specifika bilen du vill ha genom att söka på webbplatser och lägga till en annons.
7

Ring lokala återförsäljare och ta reda på vem tar motorcykel avslut om du vill handla med en återförsäljare. Var försiktig med prissättningen. Dealer fordon är ofta dyrare, så be återförsäljare vad deras inventering prisklass är innan ett möte. Addera Trade
8

Kontrollera din motorcykel är ren och ser bra ut . Visa potentiella köpare din motorcykel och ta en titt på den potentiella handeln fordonet. Forskning värden på samma webbplatser du sökt för att hitta din egen motorcykel värde --- båda har auto delar --- och se till att din handel är rättvis.
9

Skriv i baksidan av din titel när du hittade den person eller återförsäljaren som du vill handla med. Har den andra personen göra samma sak med sin titel, och se till att du fyller i den del av titeln för köparen på din nya bil titel att slutföra pappersarbete innan du går till DMV.
10

Ring din försäkringsbolag för att lägga till din nya bil och få försäkringsbevis. Ta din titel, licens och försäkring till DMV för att slutföra dina papper. Ge motorcykel plattorna tillbaka till DMV, som de flesta stater kräver.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78773.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.