Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Saker aldrig att berätta för en bilförsäljare

bilhandlare är inte dåliga människor. De har bara ett jobb att göra. De kommer inte att göra några pengar om de inte säljer bilar, så de har trick i rockärmen. Det är viktigt för köparna att göra forskning innan du besöker utställningslokaler eftersom mindre köparen vet om fordonets värde och inköpsprocessen, desto lättare är det för återförsäljaren att prata köparen i dyr extras. Det är också klokt att undvika vissa områden när man diskuterar försäljning. "Det här är hur mycket jag kan spendera."

Så fort en köpare tips handen som till sin ekonomiska situation, kan återförsäljaren göra två saker: hitta en finansiering alternativ som kommer att spendera varenda öre köparen har en så lång finansiering period som möjligt (särskilt om tillverkaren erbjuder finansiering), och svara med något liknande, "Ja, jag kan inte hantera en $ 400,00 per månad paket, kan du möjligen hantera $ 425,00?" Vid denna tid, köparen förmodligen har sitt hjärta inställt på köpet, vet återförsäljaren att, och köparen kan vara pressad att spendera mer pengar som han eller hon vill.
"Jag måste få en ny bil direkt "

Varje tecken till en återförsäljare som att köparen inte har för avsikt att titta runt -. jämförelse shopping, och att hitta en bra affär - ger säljaren ett entrée till en hard sell. Detta är i grunden detsamma som att säga: "Jag vill köpa en bil just nu, jag har inte tid för processen, kan jag betala dig extra för bekvämligheten med att få detta över snabbt."

Review, "Jag är tokig i den här bilen."

Känslomässiga köpare till bilen säljare vad Chum är en haj, och dealern kommer att drabba betet lika hårt. När en köpare uttrycker "kärlek" för en bil, vet återförsäljaren att försäljningen har skett och köparen kommer i huvudsak överens med vad återförsäljaren krav för att uppfylla passionen.
"Låt mig fråga min make (flickvän, far, vem) vad han /hon tycker. "

Detta är ett tecken på svaghet och brist på förtroende. De flesta människor som är bra på att sälja omedelbart skulle börja vara ännu mer användbart än en bästa vän skulle vara mer trovärdig än en förälder, mer i samklang med köparens känslomässiga impulser att göra ett köp, vilket tar köparen under deras ökända vinge. Omvänt kan återförsäljaren välja att göra hela processen så förvirrande att köparen bara ger upp skyltar kontraktet.
"Jag betalar kontant i sin helhet."

Återförsäljare tjäna mer pengar om de finansierade bilar, och låg-Balling kundens inbyte. Om säljaren vet att affären är endast kontanter, kommer han eller hon gör varje försök att sälja det minsta värdet till högsta möjliga pris.
"Jag har haft några kredit problem på sistone."

Traditionellt har återförsäljarna alltid varit mycket generös med kredit eftersom lånen är säkrade av fordon som de kan återta. Deras strategi kommer att vara förståelse och empati, och de kommer att övertyga kunden att efter dessa problem de förtjänar det allra bästa och att ett stort lån kommer att korrigera sin kredit värdering.
"Jag kan inte vänta med att handel i min gamla bil. "

" Bra. Jag kan inte vänta med att ge dig så lite som möjligt för det, och sedan vända en sälja den för ett mycket bra resultat. " I detta scenario, har låtit köparen säljaren vet att de inte tror att deras inbyte har mycket värde och de kommer att ta allt som erbjuds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78657.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.