Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en Motability bil

Enligt den brittiska regeringens Directgov hemsida Motability systemet är en välgörenhetsorganisation i Storbritannien Motability ger funktionshindrade personer som fick den högre Component Betygsätt Rörlighet för funktionshindrade invalidpension eller kriget Pensionärer Mobility Supplement chansen att äga eller hyra en ny bil med hjälp av subventioner och bidrag som tillhandahålls av Motability . Dealer

Motability webbplats rapporter fordon kan köpas från någon av de 4.500 Motability ackrediterade bilhandlare i Storbritannien Varje ackrediterad återförsäljare har minst en Motability specialist som kan hjälpa sökanden om vilka bilar som finns tillgängliga på ordningen .
Application

När sökanden har beslutat om en Motability fordonet återförsäljare Motability specialist kompletterar ansökan och beställning av fordonet på nätet , enligt Motability hemsida . Den sökande måste styrka sin identitet med sina körkort och skrivelsen av rätten till Motability systemet .
Försäkring

Motability rapporter bilfirma Motability specialist organiserar försäkringen för fordonet när en leverans datum har avtalats . Priset på fordonet och eventuella avgifter anpassningsåtgärder garanteras under Motability systemet att förbli densamma vid leverans som de citerade under ansökningsprocessen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78859.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.