Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Standard Car Lease Villkor

Leasingbetalningarna baseras på många faktorer, men alla beräkningar inkluderar antal månader, körsträcka tillåtet och pengar ner. Leasingföretag ändrar leasing program och incitament varje månad, och betalningar och villkor är förhandlingsbara, eftersom de flesta är baserade på tillverkarens rekommenderade cirkapriser. Månadsvis Term

Mest annonserade hyresavtalet prissättning siffror månadsvis sikt vid 36 till 39 månader. Leasingperioden alternativen skiljer sig mellan tillverkare, med några så kort som ett år och andra så länge som fem år. Räkna med att se ett urval av leasingavgifter för leasing utanför det gemensamma treåriga intervall. En årslång leasingavtal är den dyraste som avskrivning är störst under den perioden. En 48 - eller 60-månaders leasing är inte nödvändigtvis lägre priser än alternativet standard, inte heller på lång sikt göra mycket vettigt. Du kommer att hitta dig själv utan garanti och i ett fordon som är svårt att komma ur. Skillnaden mellan en 36 - och en 39-månaders leasing är vanligtvis dollar i månaden. Tillverkare bumper-to-bumper garantier vanligen upphöra på tre år eller 36.000 miles, vilket som kommer först --- överväga detta om du väljer en 39-månaders sikt.
Miltal
< p> Leasingbetalningarna brukar annonseras med en 12.000 mil om året ersättning. Vissa tillverkare erbjuder så lite som 10.000 miles, vilket är billigare eller åtminstone samma pris som de 12.000 miles. A 15.000 mil om året hyresavtal är vanligt, men dyrare. Vissa banker tillåter 18.000 miles men sällan något högre. Jämfört med ett traditionellt lån betalning, en leasingavgiften som tillåter 18.000 miles per år eller högre kommer att erbjuda lite nytta i månadskostnaden.
Money Down

Annonser vanligtvis visar låga leasingavgifter, men alltid ringa för att bestämma hur mycket du måste lägga ner. Skatt, taggar och avgifter ingår inte i den annonserade leasingbetalning. Läs det finstilta i hyresavtalet. En grov uppskattning att tänka på är att varje $ 1000 ner mot ett leasingavtal motsvarar ca 30 USD i betalning. Den första utbetalningen beror på hyresavtalet ingicks, men, du kan rulla resten av avgifterna i din hyra och månadskostnaden. Ibland kan en deposition krävs.
Avtalsvillkor

Alla leasingbolag är olika, tillsammans med de avgifter i samband med hyresavtalet i början och i slutet av sikt. En viktig fråga i ett leasingavtal är slitage-och-tår ersättning. Vanligen, men inte alltid, är en $ 1000 bidrag in mot slitage ingår i ditt hyresavtal. Detta inkluderar slitage på insidan och ljus yttre slitage, högst ljus eller smärre repor. Alla organ skador måste åtgärdas innan hyresavtalet turn-in eller du kommer att betala för skadorna. Övriga villkor i kontraktet inkluderar några avgifter körsträcka Översatsning leasingavtal straff uppsägning, skuldbeloppet vid slutet av hyresavtalet om du är att äga den i stället slå in, och vilka avgifter återbetalas eller på grund vid avtalets slut.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78756.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.