Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

De bästa bilarna för en ny mamma

med barn förändrar allt. Ett par blir plötsligt en familj, och när det händer, förväntningarna för din bil förändring. En ny mamma idag förväntar mer än bara säker och pålitlig transport från punkt A till punkt B. Bilen är en förlängning av hennes värld och måste erbjuda funktioner som gör hennes liv och arbete enklare och bekvämare. Pris /Värde

En ny bebis lägger massor av extra kostnader till familjens budget. Detta innebär att beslutet att uppgradera till en familjebil kräver noggrann uppmärksamhet på den inverkan det har på familjens ekonomi. Faktorer som påverkar köper val är första pris, hur bra bilen kommer att hålla sitt värde och de funktioner som kommer att tillgodose behoven hos en växande familj.

Fullstor familjen sedans, medelstora ryggar kläcks och minibussar alla erbjuda utrymme och trösta en växande familj behöver. Den 2011 Ford Taurus är den övergripande bästa familjen sedan för pengarna, enligt US News och rapporter. Honda Fit vann kombi bästa värde för pengarna under 2010 och 2011 och 2011 Kia Sedona ger det bästa värdet i minibussar för 2011. Alla dessa fordon kombinerar överkomligt pris med långsiktigt värde och lägre drifts-och underhållskostnader för att göra dem bästa värdena för familjens fordon.
Barnvänlig

En viktig faktor för mammor att välja en bil är hur barnvänlig fordonet. Har bilen funktioner som gör transportera små barn säkrare och enklare? Finns det tillräckligt med utrymme för bilbarnstolar? Att tillhandahålla en säker och bekväm ridning upplevelse för barnen kan vara skillnaden mellan en enkel utflykt med glada leende barn och väg resa från helvetet.

Enligt CBS Money Watch, några av de mest barnvänlig bilar för 2010 erbjuder säten som kan konfigureras för enkel åtkomst till barnen, till DVD-spelare hålla små underhöll barn och kylskåp för att hålla mat och välling kallt på resor. Fordon som Honda Odyssey och Ford Flex toppar listan för mamma och barnvänlig transporter.
Fuel Economy

med bensin över $ 3 per gallon och leds högre, är bränsleekonomin en viktig faktor när man väljer en familj fordonet. En ny mamma kanske vill överväga ett mer ekonomiskt medelstora fordon eller en hybrid istället för en SUV eller minibuss.

Consumer Reports plockade 2010 Toyota Prius som den mest ekonomiska bilen i Amerika. Med en ekonomisk MSRP på under $ 29.000 och genomsnittlig bränsleekonomi från 40 till 50 miles per gallon Prius är ett bra val. Det erbjuder också komfort, utrymme och krocksäkerhet funktioner som behövs i en familj bil, har enligt Consumersearch.com.
Inbyggd säkerhet

Familjer med små barn ett ökat incitament för att köpa den säkraste bilen möjligt. Leta efter bilar med 5 stjärnor från National Highway Traffic Safety Administration. En bil som är säkrast kommer att innehålla funktioner som luft side curtain väskor och barnsäker dörr och kontroller fönster.

Bil-Safety.org rekommenderar fordon som har vidvinkelspeglar så att förarna kan följa barnen i tillbaka utan att ta blicken från vägen framför. Emergency trunk frikopplingsmekanismer och automatiska krasch rapporteringssystem är också bra säkerhetsfunktioner för en familj fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79248.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.