Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man vet om en bil Recall har tagits om hand av en begagnad bil

Att köpa en begagnad bil kan du spara mycket pengar jämfört med att köpa en ny. En del av begagnad bil köpprocessen undersöker fordonet - nämligen avgöra om det har varit i en olycka. Även kontrollera om bilen har varit i en olycka är viktig, många glömmer den andra delen av bakgrund sökning: kontrollera om återkallelser och ta reda på om de har tagits upp. Om ett återkallande reparation inte har gjorts, kan du få det fixat gratis. Saker du behöver
Fordonets identifieringsnummer
Visa fler instruktioner
1

Sök påminner på fordonet. Du kan söka på nätet genom att besöka National Highway Traffic webbplats Safety Administration, www.safercar.gov. Klicka på "Säkerhet påminner," sedan "Sök efter en Recall." Välj år, märke och modell på fordonet för att visa hämtar data. Skriv ut resultaten, eller skriva ner kampanjen nummer för referens.

Du kan också kontrollera om påminner på ett fordon genom att ringa National Highway Administration Traffic Safety at (888) 327-4236.
2

Samla information om bilen. För att avgöra om en återkallelse har tagit hand om, behöver du bilens 17-siffriga chassinumret. Lokalisera FIN-plåten på den nedre delen av vindrutan på förarsidan. Det är också på insidan dörrkarmen.
3

Kontakta din handlare. Ring eller besök en återförsäljare som säljer den specifika märke av fordon. Prata med serviceavdelningen och be representanten att kontrollera sin databas för att se om en reparation gjordes efter återkallelsen. Ge VIN och minns numret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78572.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.