Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man bygger en egen Chrysler 300

Chrysler 300 är en stor, fyra-dörrars sedan som startar vid en bas pris på $ 28.000 som av 2010. Även om du kan se några olika modeller på din lokala Chrysler återförsäljare är det möjligt att skräddarsy och bygga din egen Chrysler 300 online på Chrysler hemsida. När du har slutfört processen, kan du få bilen levereras till din lokala återförsäljare. Instruktioner
1

Öppna webbläsaren på datorn och navigera till "Chrysler.com" hemsida. Välj "Vehicle Lineup" och klicka på "Chrysler 300."
2

Välj "bygga min egen" och en rad alternativ visas på skärmen.
3

Välj om du vill ha bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift. Välj antingen en automatisk eller manuell växellåda. Välj alla kroppens uppgraderingar du vill, inklusive lister, en förlängd hjulbas eller en huva scoop, klicka sedan på "Next."
4

Välj färg färg och ytterligare externa funktioner (strålkastare, taklucka eller extra styrning alternativ).
5

Lägg varje interiör funktioner du vill ha, till exempel uppgraderade ljud stereoanläggningar, röst navigering eller skinnklädsel.
6

Ange din aktuella position och du kommer att hänvisas till närmaste Chrysler återförsäljaravtal. Skriv ut dokumentet och föra in den till din lokala återförsäljare, som kan ordna att få den levererad. Det är inte nödvändigt att betala för fordonet tills den anländer till återförsäljare (så att du kan åtminstone provköra den en gång innan de köper bilen).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78713.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.