Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur Lease GM vechicles

General Motors (GM) sålde sina GMAC företag auto finansiering under 2006, och sedan dess har GM inte haft sin egen leasing partner. Som konsument, men att hyra en GM-bil, kommer GM: s brist på eget finansbolag inte hålla dig ur en GM bil leasing. Du har flera alternativ för att hyra en GM bil. Instruktioner
1

Besök en GM bilfirma för att hitta en bil du gillar. Om du är intresserad av en begagnad GM bil, kan andra tillverkare återförsäljarna GM bilar på tomten också. Settle på en bil du gillar.
2

Förhandla pris och hyresavtal termer. Du kan förhandla om priset på en bil med en återförsäljare för ett leasingavtal på samma sätt som du skulle en bil du köper. När du överens om ett pris och villkor hyra, kommer dealern att hjälpa dig underteckna ett avtal med ett leasingföretag som kommer att finansiera affären. Återförsäljare ofta arbetar med mer än ett leasingföretag, så fråga om vilka företag som erbjuder de bästa priserna för tillfället. Också be återförsäljaren om eventuella leasing specialerbjudanden den har på GM bilar. Dessa affärer drivs av återförsäljare i partnerskap med ett leasingföretag, så acceptera att affären kan betyda din hyra måste vara godkänd av denna specifika leasingbolag.
3

Antag GM bil leasing av annan förare. Flera företag erbjuder tjänster som matchar förare söker hyresavtal med förare som försöker komma ur sina befintliga erbjudanden. Swapalease.com och Leasetrade.com är bara två av flera webbplatser som du kan använda för att hitta GM bil leasing att anta (se Resurser). Sök platserna för GM bil som du väljer, välj leasingavgiften och termer som ser perfekt för dig och ansöka om att få över leasingperioden. Leasingföretaget måste godkänna hyresavtalet överföringen, så du kommer att behöva fylla i en kreditansökan. De flesta leasingavtal uppdrag företagen kommer att hantera processen för dig. Alternativt kan det befintliga hyresavtalet innehavaren starta processen genom att ringa leasingbolag och ber att överföra hyresavtalet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78750.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.