Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du jämför Auto Priser

Att köpa en ny bil kan vara frustrerande och enerverande. Jämföra auto Priserna är ingen promenad i parken heller, det finns så många göra och inte göra och frågor: Var ska jag gå för att få det bästa priset? Familjens storlek och livsstil är en viktig avgörande faktor, liksom om du vill köpa en bil lokalt eller gå någonstans som har konkurrenskraftiga priser. Vissa människor är på marknaden för en ny bil, medan andra är på en budget och kan endast överväga att köpa en begagnad bil. Också en stor faktor i att köpa en ny bil är räntorna. Du behöver veta alla dina alternativ innan du börjar processen för att köpa en ny bil. Saker du behöver
dator med Internetuppkoppling
tidningen
Auto Trader
Kelly Blue Book
Lista med lokala banker och räntor
Visa fler instruktioner

1

Bestäm vilken typ av bil passar dig. Behöver du en SUV? Eller kanske du vill gå grönt. Gör ditt beslut baserat på din familjens storlek och vilken typ av område du bor i. Till exempel, om du bor i ett område utsatt för dåliga vintrar, en fyrhjulsdriven bil är förmodligen ett bättre val för dig.

2

Sök webbplatser över återförsäljare i ditt område för de priser som du letar efter och kan bekvämt råd. Fundera på om du vill byta in din gamla bil eller om du vill köpa en helt ny bil. Du kan också köpa fordon online via webbplatser som exempelvis Cars Direct, om du inte kan hitta ett fordon genom en lokal online-återförsäljare.
3

Kontrollera ut alla dina lokala återförsäljare för en som är villiga att konkurrera om ditt företag och citera dig ett rimligt pris. Fråga lokala återförsäljare vilken typ av extra alternativ de kommer att kasta in på detaljerna. Detta kan göras via telefon först, för att se vem som kommer att ge dig det bästa erbjudandet. Välj tre eller fyra återförsäljare som erbjuder det bästa priset och alternativ och sedan besöka dem personligen. Använd informationen från andra säljare som ammunition för att få en bättre affär. Också alltid fråga om de har utökade garantier.
4

prata med din lokala banker för att ta reda på vad räntan de kan erbjuda för auto lån. Fråga officer banklån för att citera dig hur mycket din betalning kommer att vara månadsvis och hur många år du kommer att betala på lånet. Medan många bilhandlare erbjuder sina egna in-house finansiering, kanske du kan få en bättre affär genom din lokala bank.
5

Titta genom Auto Trader tidningen och tidningen annonser och jämföra priser på både nya och begagnade bilar som uppfyller dina bil behov. Online-auktion webbplatser är också bra ställen att hitta begagnade och ibland nya fordon. Prova att söka Craigs List och andra online-platsannonser för att se vad som finns tillgängligt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78519.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.