Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Så kontrollera tillgängligheten för Arizona Skräddarsydda License Plates

Ett intressant sätt att uttrycka ditt smeknamn eller personlighet är att lägga den på en egen registreringsskylt. Skräddarsydda registreringsskyltar kan beställas för fordon i någon stat, men kombinationen av siffror eller bokstäver måste vara unikt i det tillståndet. Arizona har en webbplats som gör det enkelt att snabbt skapa en egen platta design och bekräfta att de siffror du vill ha finns. Saker du behöver
Internet
Visa fler instruktioner
1

Gå till Arizona transport hemsida servicearizona.com /webapp /fordon /plattor /start.do
Sida 2

Klicka på bubblan för valet "kolla min personliga platta val" och klicka på Fortsätt. Addera 3

Klicka på bilden av plattan stil som du Planen för att ha för bakgrunden på din egen tallrik. Webbplatsen börjar på standard Arizona registreringsskylt bakgrund. Du kan välja en bakgrund för Arizona skolor, idrottslag, stödgrupper, och många fler.
4

Rulla till botten av sidan och skriv in den skräddarsy formulerar du har i åtanke för din anpassade licens plattor där det står "Enter Plate". Denna fras kan endast vara sju tecken utan skiljetecken eller symboler. Klicka på sökknappen.
5

Titta på frasen bredvid provet registreringsskylten. Det kommer att berätta om registreringsskylten är tillgänglig eller otillgänglig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78763.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.