Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man plocka det bästa Cabriolet för dig

I det förflutna, att köpa en cabriolet var ganska enkel. Du köpte fordonet antingen med en fast hardtop eller en hopfällbar kapell. Men med fortsatt uppsving i popularitet fällbara hardtop konvertibler, är beslutet blir mer komplex. Saker du behöver
Konsument Computer guide hotell med Internetanslutning
Visa fler instruktioner
Hardtop eller suffletten Cabriolet
1

Bestäm om en soft-top eller fällbar hardtop cabriolet är rätt för dig. En nackdel med en fällbar hardtop cabriolet är att de är mer komplexa (och kan eventuellt bryta ner oftare), och att de använder upp merparten av din bagageutrymme när toppen är nere. Nackdelar med fällbara soft-tops är ökad vindbrus och mindre säkerhet, eftersom någon skulle kunna använda en kniv för att få tillträde till ditt fordon.
2

Bestäm om du vill ha en två-sits eller en fyrsitsig cabriolet. Om du ibland behöver bära mer än en passagerare eller bara behöver mer utrymme för shopping, det finns många fyrsitsig cabriolet alternativ på marknaden. Fina tvåsitsig konvertibler inkluderar Mazda Miata, BMW Z4, Audi TT och Nissan 370Z Roadster, medan Ford Mustang, BMW 6-serien och nya Mercedes E-klass cabriolet är fina fyrsitsig val.

3

Kolla konsumentprodukter fordonsindustrin guider i tidningar eller på internet. Goda resurser inkluderar Consumer Reports, Automotive.com och Edmunds.com. Dessa kommer att kunna berätta för dig hur tillförlitliga dessa fordon är (inklusive hur tillförlitliga deras översta mekanismer) samt hur bränsleeffektiva och dyra de är.
4

provkörning minst tre modellerna när du har minskat ner dina val. Ta med alla som kommer att bli rutinmässigt rida med er i denna konvertibel (säg en make, vän, flickvän, pojkvän eller hund) för att se till att de är bekväma i fordonet, liksom. Som konvertibler ofta bara sportbilar med stela upphängningar och utan tak, är det klokt att se till att den person som du vill ta med dig kommer att vilja gå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78427.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.