Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Definiera återförsäljare Faktura

Återförsäljarkonfiguration faktura prissättning är den summa pengar att återförsäljaren betalats för fordonet. Den MSRP, eller tillverkarens föreslagna priset, är den föreslagna uppräkningen värde för återförsäljare vinst och är noterat på fönstret klistermärke. Fördelar

Du kan hitta en återförsäljare faktura kostnad online via källor som Edmunds eller MSN Autos. Veta givarens kostnad för fordon för ger en shopper förhandlar hävstång. Återförsäljare har blivit mer öppen och ärlig om fordonet vinster och försäljningspriser på grund av deras tillgänglighet online. Detta bidrar också till återförsäljaren, eftersom han kommer att behålla en viss vinst på grund av återförsäljare holdback, eller det belopp som reserverats för återförsäljarens marknadsföring och ekonomi skuld (det kostar pengar att hålla ett fordon på tomten).
Missuppfattningar
p Om det finns aktuella incitament eller rabatter som erbjuder pengar på ett fordons MSRP, tar det belopp som inte borta från återförsäljare vinst. Incitament tillhandahålls av tillverkaren, inte försäljaren. Återförsäljaren återbetalas rabatten belopp som togs bort av fordonets pris, så bilen är faktiskt säljer för MSRP om du inte träna en bättre affär. Ha detta i åtanke om du förhandlar.
Varning

Eftersom kunderna kan ta reda faktura prissättning, kommer återförsäljarna att förhandla om detta. Dock kommer återförsäljarna att öka sin vinst inom andra områden för att kompensera för förlorad vinst. Återförsäljare kan markera upp din finansiering ränta, och säljer en mängd olika eftermarknaden objekt med höga pålägg. Om du inte förhandla utifrån faktura prissättning, se till att hålla förhandlingarna på andra objekt som erbjuds till dig, såsom den förlängda garantin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78831.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.