Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur bestämma räntan på en bil

Priser varierar beroende på vid köp av en ny bil eller en begagnad bil. Andra faktorer inkluderar din kreditvärdighet och längden på ditt lån. Du kan se låga annonserade priser baserade på kortfristiga lån eller utmärkt kredit. Du måste läsa allt det finstilta och avgöra om du kan kvalificera sig innan man antar att du kommer att få den annonserade hastigheten. Traditionell bankverksamhet utanför en tillverkare gör oftast samma skattesats för en 60 månaders sikt och lägre, medan något längre kommer att resultera i en högre takt. Instruktioner
1

Sök på Internet för annonserade priser auto lån på din lokala bank eller via en tillverkares webbplats. Om du köper en ny bil, kan priserna vara så låga som noll procent. Var försiktig så att denna skattesats inte är för en kort period på 36 månader för en helt ny bil --- om du inte lägger en hel del pengar ner, är det troligt att denna term kommer att vara utanför din budget. Kontrollera eller ring till lokala kreditföretag, även om du måste bli medlem för att dra nytta av sina skattesatser, kan du hitta låga priser som inte kan matchas.
2

Kontrollera din kredit. Använd informationen i resursen på den här sidan för att se din kredit rapport gratis. Du måste betala för att se din poäng, men du kan granska din kredit historia. Om du har bra kredit, kan du inte bestämma ditt godkännande takt. Du behöver ett lånelöfte antingen genom en bank eller via en återförsäljare att slutligen avgöra vad din ränta kommer att bli. Addera 3

Skicka in din information för ett förhandsgodkännande genom att stoppa in eller ringa bank som du hittat att ha billigt eller till den återförsäljare som har bilen och den kurs som du vill. Återförsäljare följer tillverkarens program, du kan gå till återförsäljarens hemsida och hitta ett avsnitt som tillåter dig att säkert fylla i din kreditinformation. Räkna med ett samtal från en återförsäljare representant för att diskutera ditt godkännande. Om du försöker att få en oberoende förhandsgodkännande, kan detta ta upp till flera dagar. När du får lånelöfte, kan du be en återförsäljare, om du använder en, om en av sina banker kan slå din kurs. Återförsäljarna har tillgång till många banker --- många av bankerna verkar på en nationell nivå.
4

Använd en miniräknare billån helst att räkna ut din bil betalning. Du kan bestämma om låga nya bil priser är överkomliga eller om begagnad bil priser som du har blivit godkänd för att passa in i din budget. En hjälpsam auto lån räknaren är noterat på denna sida i resurs avsnitt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78733.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.